Tümay Özokur... YENİ KİTABININ İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ!..

Tümay Özokur... YENİ KİTABININ İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ!..

Türkiye’de "Oyuncu menajerliği" denince akla gelen ilk isim olan Tümay Özokur’un "Oyuncu Olmak İsteyen Parmak Kaldırsın" kitabının imza günü D&R Suadiye’de yoğun bir ilgi ile gerçekleşti.

Yirmi yıldır sinema ve dizi sektöründe oyuncu menajeri ve eğitmeni olarak hizmet veren Tümay Özokur’un birikimlerinden derleyerek kaleme aldığı ve oyuncu adaylarına rehberlik ettiği, Destek Yayınevi imzası ile okurlara oluşan “Oyuncu Olmak İsteyen Parmak Kaldırsın” kitabının imza gününde çok keyifli anlar yaşandı.

Aslıhan Güner, Ayça İnci, Ayça Mutlugil, Ayçin Tuyun, Ayşe Tunaboylu, Ali Fuat Çimen, Bahar Yanılmaz, Binnur Işık, Burak Demir, Ceyda Okay, Didem Balık, Efe Deprem, Ebru Şahin, Fulya Zenginer, Korhan Soydan, Kubilay Karslıoğlu, Mahperi Mertoğlu, Melih Özkaya, Melih Selçuk, Nihan Tarhan, Suzan Aksoy, Taner Ertürkler, Yeliz Akkaya gibi sanatçılar ile yapımcılar, yönetmenler, senaristler ve Tümay Özokur akademi öğrencileri bu özel gününde Özokur’u yalnız bırakmadı.

“Oyuncu Olmak İsteyen Parmak Kaldırsın” kitabını imzalatıp bol bol fotoğraf çektiren ve sohbet edenlerin yanı sıra imza gününün en özel konuğu SMA hastası minik Ece Boyacıoğlu idi.

Tümay Özokur küçük Ece için kampanya başlatmış ve ilaç parasının toplanmasına vesile olmuştu.

Özokur, kitabının geliri ile de 5 ay önce kaybettiği dahiliye Doktoru babası Naci Ozokur adına bir kız çocuğuna tip eğitimi bursu vereceğini açıkladı.

“ İyi bir oyuncu olmak için önce iyi bir insan olmak gerekir“ söylemiyle yola çıkan Tümay Özokur’un oyuncu olmak isteyenlere önemli bilgiler verdiği ve hayatının oyuncusu olarak kalmak isteyenlere mutlu ve başarılı olmanın kapılarını araladığı kitabının imza gününe sevenleri uzun kuyruklar oluşturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.