Tunç Akdeniz... ESPRİLİ, SİVRİ DİLLİ VE YARDIMSEVER SHOWMEN!..

Tunç Akdeniz... ESPRİLİ, SİVRİ DİLLİ VE YARDIMSEVER SHOWMEN!..

Bankacılık ve sigortacılıktan sonra DJ olarak müzik dünyasına adım atan, esprili ve haraketli sahnesi ile showmen olarak sahne hayatına devam eden Tunç Akdeniz renkli şovlarının yanında şimdide sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık adından söz ettiriyor

Haber; Mehmet KARADEMİR

6 yıldır başta İstanbul ve Gaziantep olmak üzere Anadolu'da da pek çok seçkin mekanda sahne alan, esprili ve sivri dilli kişiliği ile neredeyse 7'den 70' e  herkesin sevgisini kazanmış sosyal medya fenomeni Tunç Akdeniz şu günlerde yapmış olduğu kadınlar matinesi ile  de hayran kitlesini adeta ikiye katlamış durumda.

Her fırsatta Mehmet Ali Erbil'e olan hayranlığını dile getiren, onu bir idol olarak gören haraketli ve başarılı sahnesinin yanında yardımsever kişiliği ile hep anılan Tunç Akdeniz, sosyal sorumluluk projeleri ile de hayatın sadece "lay loy lom" olmadığını, üzerine gidilmesi gereken gerçeklerininde var olduğunu çalışmaları ile gözler önüne sererek farkını ortaya koyuyor.

İşte Tunç Akdeniz hem sahne hem de sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili göstermiş olduğu çabayı ve duygularını kendi ağzından şu şekilde ifade ediyor..

"Yaklaşık 6 yıldır sahnelerdeyim.Önceki mesleğim banka müdür yardımcısı idi. Memur iken gece hayatına birdenbire nasıl atıldığım tamamen tesadüf ve keyifli bir hikayeyi barındırıyor aslında. Asla Dj olmadığımı Showmen olduğumu hep vurguladım.

İlk Öğretim Okulları projemi tek başıma yürütmekteyim.Geçen sene yani projenin ilk yılı 6 okulayardım götürdüm. Bu sene hedefim 20 okul. projem sadece Ana-İlk ve Orta dereceli ilçe ve köy okullarını kapsıyor. Hem sahne hem sunuculuk hem sosyal medya ve sorumluluk projelerim benim için bir yaşam biçimi haline geldi. Felsefem "Durmak yok mücadeleye devam" Herkesin bu projelerime gönülden destek vereceğine inanıyorum. Tüm aktivitelerimi zaten İnstagram sayfamdan takipçilerim ile paylaşıyorum"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.