Türkan Şoray... İDDİA KONUSU OLDU, BAKIN KİM KAZANDI?..

Türkan Şoray... İDDİA KONUSU OLDU, BAKIN KİM KAZANDI?..

Kocaeli Haber Dünyası sitesi sahibi Selçuk Çelebi ile İzmitli işadamı Oğuz Korukır, Sinemanın sultanı hakkında hakkında öyle bir iddiaya girdiler ki!..

İşte Selçuk Çelebi'nin ağzından iddianın hikayesi...

“Türk Sinamasının 100.Yılı Şerefine Yıldızlar gecesi” etkinliğine katılacağı öğrendiğim Türk Sineması'nın Sultanına Sayın Türkan Şoray ile sohbet etme imkanını yakaladım.

İddiayı Kaybettim

Kentimizin sevilen ve sayılan işadamlarından Bonzai ile açtığı savaştan oldukça başarılı olan vede ünü ülke geneline yayılan Sayın Oğuz Korukır beyle birlikte  bir iddiaya girdik.Türk sinamasının  Sultanı ünvanı  ile anılan Sayın Türkan ŞORAY hanımın Çerkez kökenli olduğunu bana söyleyen  Korukır bende  olmadığını iddiğa ettim.

Tam isabet Doğa Koleji'nin düzenlemiş olduğu “Türk Sinamasının 100.Yılı Şerefine Yıldızlar gecesi” etkinliğine katılacağı öğrendiğim Türk Sinamasının Sultanına  Sayın Türkan ŞORAY hanımın kendisi ile sohbet etme imkanını yakaladım.

Kendilerine aynen böyle bir soru yönettim.”Sayın hocam bir sevdiğim dostumla iddiaya girdim  siz Çerkezmisiniz  diye kendilerine yönettiğim bu soruma evet Selçuk Bey ben Çerkezim yahu benim Çerkez olduğumu bütün Dünya biliyor,sen neden bilmezsin dedi.Bende sayın sultanım Bu vesile ile öğrenmiş oldum,sizin Çerkez olduğunuzu dedim.Bu vesile ile Oğuz Korukır ile girdiğim iddiayı kaybettim.

Kendilerine Kocaeli Haber Dünyası Kartvizitimi verdim.Türk Sinamasının Sultanı Türkan ŞOYAY sözlerine şöyle devam etti.

"Kocaeli Haber Dünyası Haber Sitenizin sayesinde Tüm Koceli'de bulunan sevenlerime selamlarımı iletin evet bu sevenlerimizin sayesinde yıllarca ayakta kaldık iyi ki varlar sağ olsunlar var olsunlar" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.