Turkey Fashıon Week...MODA’NIN KALBİ BURSA'DA ATIYOR!

Turkey Fashıon Week...MODA’NIN KALBİ BURSA'DA ATIYOR!

Turkey Fashion Week Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı İş adamı ve moda fotoğrafçısı Emrah Kayihan Moda haftasıyla ilgili detayları aktardı.

Ev Sahibi Bursa Kuyumcular Odası'nın işbirliği ile Tarihi Bursa Kuyumcular Çarşısı'nda planlanan 09 Nisan 2020 Tarihinde hedeflenen “ Turkey Fashion Week” moda organizasyonu Emrah Kayihan’ın yönetiminde gerçekleşecek.

Tüm Defile sunumlarının Koreografisini ünlü Koreograf Asil Çağıl'ın uygulayacağı Moda haftasın da İstanbul’dan katılacak bir çok tasarımcıda yer alacaktır.

İsimlerin başında Mert Erkan - Shelved/Rafa kaldırılan koleksiyonu, Esra SertKaya - African Style koleksiyonu, Aylin Yılmaz – Zamansız koleksiyonu binlerce modasevere defile sunumları ile sergilenecektir.

Yerli Yabancı uyruklu bir çok ünlü Mankenler de defilelerde boy gösterecektir.

Organizasyon da ayrıca bir çok ünlü takı markasının da yer alacağı özel tasarımlı binlerce dolarlık altın ve elmas koleksiyonlarıda yer alacaktır.

Emrah Kayıhan ayrıca Osmanlının başkenti ve tarihi ipekyolunun ticari faaliyetlerinin yürütüldüğü Bursa gibi önemli bir şehirde uluslararası tarihi değerlerden bir tanesi olan Bursa Hanlar bölgesinin dünya çapında turistik tanıtımının yapılmasına önemli bir katkı sağlanmasını da hedefleri arasında olduğunu belirtmiştir.

Konuyla ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ın da destek ve işbirliği ile halka açık olarak Bursa’da ki Moda tasarım bölümü öğrencilerine de Tayyare Kültür Merkezin de seminer verilecektir.

Konuşmacılar arasında Emrah Kayıhan’ın başkanlığında konuk olarak Kuyumcular odası başkanı ve ev sahibi Sayın İsa Altıkardeşler ve İnegöl Mobiliyum yönetim kurulu başkanı Sayın Talha Timurhan’da öğrencilere bilgiler aktaracaklardır.

Projenin genel esasları ve Turkey Fashion Week organizasyonun uluslar arası tanıtım gücü ile bölgeye farkındalık ve Bursa ve Türkiye tanıtımına oldukça önemli katkı sağlamak olduğunu belirten Emrah Kayıhan, organizasyonun en büyük hedefinin ticari olarak da yerel esnafa ve moda dünyasına hizmet etmek olduğunu söyledi.

“Organizasyon günü davetiye sistemi ile defile başına 1000 (bin) kişiyi konuk etmeyi hedeflemiştir.

Bursa organizasyonun dan hemen sonra en kısa sürede diğer illerede turne şeklinde organizasyonları taşınması planlanmıştır.

Konuyla ilgili Bursa, Eskişehir, İstanbul, Adana, Antalya, Ankara, İzmir, Balıkesir, Gaziantep, Trabzon, Samsun illeri hedeflenmiştir.

Emrah Kayıhan şimdiden Turkey Fashion Week ekibi adına destek veren ev sahibi Kuyumcular odası Başkanı Sayın İsa Altıkardeş’e , Bursa Büyükşehir Belediye başkanı sayın Alinur Aktaş ’a ve sponsor firmalara teşekkürlerini sunmuştur…

turkeu-fashion-week-bursa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.