TÜRKİYE' NİN EN SEKSİ KADINI KİM?..

TÜRKİYE' NİN EN SEKSİ KADINI KİM?..

Türkiye'nin en seksi kadını kim? Bir erkek dergisi bu sorunun cevabını araştırıyor.

Türkiye'nin önde gelen erkek dergilerinden ?Boxer dergisi", ülkenin en seksi kadınının arayışına çıktı. Derginin okurları, katılabilecekleri online anket ile ?en erotik kadın" ünvanını hak eden kişiyi seçecekler. İşte asıl problem de burada başlıyor. Çünkü 32 adayın arasında birbirinden güzel isimler bulunuyor. Hâl böyle olunca bir isimde karar kılmak hiç kolay olmuyor.

Örneğin ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi Bade İşcil. Yakın geçmişte Mahsun'la yaşadığı ilişki hakkında çarpıcı açıklamalar yapıp gündeme bomba gibi düşen sarışın güzel, şu an sunuculuk yapıyor. Başka bir aday ise Tuba Büyüküstün. ?Ihlamurlar Altında" isimli diziyle patlama yaşayan Tuba, iki yıldır Türkiye'nin en güzel kadını listelerinin vazgeçilmez isimlerinden.

Dizi hayranlarının yakından tanıdığı diğer bir isim ise ?Senden Başka" dizisinin kedi gözlü oyuncusu Saadet Işıl Aksoy. 24 yaşındaki güzel oyuncu masum ve soğuk erotik görünümüyle erkeklerin rüyalarını süslüyor. En az onun kadar erotik ama hiç mi hiç masum olmayan bir görüntüye sahip olan ?Yaprak Dökümü" dizisinin ?Ferhunde"si Deniz Çakır da Türkiye'nin en erotik kadını adaylarından.

Listede birbirinden güzel oyuncuların yanı sıra Belgin Atkın, Meral Kaplan, eski Türkiye güzeli Hande Subaşı ve seksi danscı Sevtuğ Kasapbaşıoğlu ve çok sayıda manken ve sunucu da yer alıyor.

iŞTE ADAYLAR

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.