TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL YAŞAM KANALINA ÖZEL KUTLAMA...

TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL YAŞAM KANALINA ÖZEL KUTLAMA...

“Türkiye’nin ilk dijital yaşam kanalı” sloganıyla 7 Şubat’ta yayın hayatına başlayan Geniş Ekran, açılışını ve başarısını özel bir yemekle kutladı.

“Türkiye’nin ilk dijital yaşam kanalı” sloganıyla 7 Şubat’ta yayın hayatına başlayan Geniş Ekran, açılışını ve başarısını özel bir yemekle kutladı. Platfomun kurucusu İpek İyier’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Geniş Ekran’da program yapan ünlü isimlerin yanı sıra projede emeği geçen isimler katıldı.

Türkiye’nin dijital yaşamına yepyeni bir soluk getirmek amacıyla hayata geçirilen Geniş Ekran’ın açılışı ve kısa sürede elde ettiği başarı, 23 Şubat Perşembe akşamı Yeniköy Gazebo Restaurant’ta düzenlenen özel yemekle kutlandı. Etkinlikte, Türkiye’nin usta müzisyenlerinden Fuat Güner, prodüktörlerin duayeni İzzet Öz, son yılların en konuşulan isimlerinden Dr.Ümit Aktaş, ünlü rally pilotu Koray Muratoğlu, müzik yazarı Tolga Akyıldız, kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu Berna Türköver, magazin yazarı ve basın danışmanı Buket Kahraman ile projede emeği geçen isimler bir araya geldi.

Geniş Ekran’ın proje annesi, seyahat gurusu, müzisyen, televizyoncu ve yapımcı İpek İyier, ev sahibi olduğu gecede, projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek “Geniş Ekran’ın hayata geçirilmesi sürecinde yanımda olduğunuz, inançla destek verdiğiniz için hepinize minnettarım. Yayıncılıgın geleceği dijitalde... Bu mecrada sizinle birlikte bir ilki gerceklestirmek heyecan verici” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.