Tuvana Türkay... YEŞİLÇAM SEVGİSİ!

Tuvana Türkay... YEŞİLÇAM SEVGİSİ!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, İtalyan Şey Danilo Zanna’nın youtube’ta yayınlanan şov programı “Komedi Spaghetti” ye konuk oldu.

Danilo ile samimi ve eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Türkay, Yeşilçam’ı çok sevdiğini ve  büyük bir özlem duyduğunu belirtti. 

Büyük bir ilgiyle takip edilen Youtube’un ilk komedi şovu her hafta ağırladığı yıldız isimlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Muse Network’ün, sunuculuğunu ise  Danilo Zanna’nın üstlendiği  program geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Tuvana Türkay’ı ağırladı.

Türkay, bol kahkahalı geçen programda samimi açıklamalarda bulundu. Danilo’nun “Keşke şu filmde olsaydım dediğin bir film ya da hayalinde oynamak istediğin bir rol var mı?” sorusuna “Eski Türk filmlerin hepsinde olmak isterdim.” diyen Türkay, Yeçilçam’a büyük bir özlem duyduğunu belirtti.

Eski Türk filmlerini çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu “ Bizim evde sürekli Yeşilçam filmi izlenir. Türkan Şoray, Filiz Akın, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Gülşen Bubikoğlu’nun oynadığı tüm rolleri oynamak isterdim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.