Twitter... TATİL YAPMAK İSTEYENLERE TATİL ROTASINI ÇİZİYOR!..

Twitter... TATİL YAPMAK İSTEYENLERE TATİL ROTASINI ÇİZİYOR!..

Havaların ısınmasıyla birlikte artık tatil programları da sıkılaştı. Hemen herkes bir yandan tatil günlerini incelerken diğer yandan da rezervasyonlarıyla dinlenecekleri günlerin planlarını yapıyor.

Twitter’da birbirinden cazip gezi fotoğraflarıyla, en etkileyici otel görselleriyle tatil yapmak isteyenlere alternatifler sunan çok sayıda gezi hesabı da tweetlerini arttırdı.

İster sevdiklerinizle isterseniz tek başınıza hoş vakit geçirmek ve dinlenmek için tatil rotanızı çizerken Twitter’a uğramayı unutmayın…  

@gormen_lazim: 840 bini aşan takipçisiyle Twitter’da en çok ilgi çeken gezi hesaplarından biri olan Görmen Lazım, sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanından tatil fikirleri sunuyor. Güzel fotoğraflarla tweetler atarken ayrıca özel olarak derlediği listelerle de dikkat çekiyor. 

@Cokgezenadamm: Gezgin Osman Kurt’un tatil ve gezi fikirleri verdiği Çok Gezen Adam hesabı, hem gezip görülecek yerleri aktarıyor hem de o yörelerdeki aktivite ve yiyecek alternatiflerini sıralıyor.  

@Gezimanya: Kendini “Gezginlerin ve keşfetmeyi sevenlerin buluşma noktası” olarak tanımlayan Gezimanya, popüler destinasyonlara yer verirken ülkelerin gizli kalmış, keşfedilmeyi bekleyen kentlerini de ön plana çıkarıyor. Ayrıca sıklıkla da anketlere yer vererek kullanıcılarının tercihlerine önem verdiğini gösteriyor.  

@GezipGordum: Gezginler için pratik ve faydalı gezi rehberleri ve yazıları derleyen Gezip Gördüm sitesinde, uzun tatil planlamak için yararlanabileceğiniz birçok yazı mevcut. Ayrıca kısa haftasonu gibi kısa sürelerde kafa dinlemek isteyenler için de alternatifler sıralayan hesapta, güncel seyahat konularına da yer veriliyor. 

@AlperTraveler: Tek başına dünyanın ilginç kentlerini ziyaret eden Alper Metin, “Alper Traveler” hesabında bu yolculuklarından herkesin hayran kalacağı anılarını paylaşıyor.

Birçok kişinin gitmekten çekindiği ülkeleri ve kentlere giden Alper Metin, yapacağı konuşmaların veya katılacağı sergilerin tarihlerini Twitter’da duyuruyor.  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.