ÜNLÜ ANNELER ÇOCUKLARI İLE PODYUMA HAZIRLANIYOR!

ÜNLÜ ANNELER ÇOCUKLARI İLE PODYUMA HAZIRLANIYOR!

Türk Böbrek Vakfı; Anneler Günü’nde Türk Böbrek Vakfının Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına...

Türk Böbrek Vakfı; Anneler Günü’nde Türk Böbrek Vakfının Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla kolları sıvadı. 

MELİS BABADAĞ - GÜLNUR GÜNEŞ - SELEN GÖRGÜZEL - SELDA TOPAL

Bu amaçla ‘Anneler ve Çocukları’ adlı bir defile düzenlenecek. Sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü annelerin, çocuklarıyla birlikte podyuma çıkacağı defile 9 Mayıs’ta Shangri-La Hotel’de gerçekleştirilecek.

IŞIL REÇBER - GÜLNUR GÜNEŞ

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş himayelerinde; Selda Topal ve Tuğba Şahin’in projelendirdiği organizasyon, ünlü modacı Gülnur Güneş’in de büyük destekleriyle gerçekleştiriliyor.

ZEYNEP ILICALI

 Ünlü anneler ve çocukları, defilede Gülnur Güneş’in yeni markası Gigiis tasarımları ile podyuma çıkacak.

¦-pek Acar (4)

ASLI GÖNÜL GÖZÖNÜNDE OLMAYI SEVMESE DE SÖZ KONUSU SOSYAL SORUMLULUK OLUNCA EVET DEDİ!

Provalara kızı Aslı Gönül ile katılan İpek Açar; Türk Böbrek Vakfının Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastalarının hem çocuklarına eğitim yardımı hem de sağlık sorunlarına katkı sağlayacak bu projede yer almak bizim için hakikaten çok özel.

Aslı Gönül gözönünde olmayı çok sevmiyor ama söz konusu çocuklar olunca büyük bir heyecanla yer almak istedi. Sosyal sorumluluğunun bilincinde ve böyle projelere değer veren bir genç.

Sahne tecrübesine sahip olsam da podyumda yürümek bizim için farklı bir deneyim olacak. Biz Aslı Gönül ile herkesi bu projeye destek vermeye davet ediyoruz dedi.

HANDE ACAR - GÜLNUR GÜNEŞ

 

Podyumda yer alacak ünlü isimler İpek Açar, Zeynep Ilıcalı, Işıl Reçber , Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Hülya Kanlı, Şebnem Arslan, Ayşe Kucuroğlu, Cansel Kut, Hande Acar, Serap Sarı, Hande Can Yüce, Neslihan Demir, Selen Görgüzel, Tuğba Şahin, Melis Babadağ, Dilek Birgen, Pınar Güneş, Mergim Agel, Sinem Ceceli, Belma Canciğer ve Selvi Serttaş provalar için Gülnur Güneş’in atölyesinde buluştu. Hem provalar yapıldı, hem de ekip burada kaynaştı.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk; İş, sanat ve spor dünyasının önemli kadınlarının, projeye olan desteklerinin çok özel olduğunu, toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu dile getirdi.

DİLEK BİRGEN - GÜLNUR GÜNEŞ

9 Mayıs’ta Shangri-La’da yapılacak defilenin ardından Türk Pop müziğinin güçlü sesi Ayşegül Aldinç sahneye çıkacak. Aldinç’e konseri sırasında Metin Özülkü Orkestrası eşlik edecek. Tüm geliri Türk Böbrek Vakfının Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına eğitim yardımı olarak kullanılacak olan etkinliğin biletleri büyük ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.