ÜNLÜ İSİMLERDEN ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMI!..

ÜNLÜ İSİMLERDEN ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMI!..

Ünlü isimler sosyal medyada hesaplarından anneleriyle birlikte fotoğraf paylaşarak anneler gününü kutladılar.

Ekranlarda, Beyazperdede ve sahnelerde boy gösteren birçok ünlü ismin aileleri arka planda kalıyor.

2/63

Anneler Günü dolayısıyla birçok ünlü ismin sosyal medyadan anneleriyle birlikte fotoğraf paylaşarak çeşitli mesajlar yayınlıyor. İşte o paylaşımları...

3/63

Irmak ÜnAL SENİ SEVİYORUUUUM "Annemi tarif etmek için bir kasırganın mükemmel kuvvetinden bahsedebilirim yada gökkuşağından dökülen renklere tırmanmaktan

4/63

Türkan Şoray "Annemle başbaşa seyahatin ilk günü Kapıkule'deyiz"

5/63

Tuba Büyüküstün Maya ve Toprak isimli ikizleriyle birlikte bir saat firmasının Anneler Günü etkinliğine katılan Tuba Büyüküstün, "Anneler Günü Organizasyonu çocuklarla muhteşem bir gün daha..." mesajını yayınladı.

6/63

Kenan Doğulu "İlk adımımdan beri yanımda olan, iyi günde kötü günde bana güç veren canım Serpil'im. İnsan olmayı, insanları, tüm canlıları ve çevremizdeki her şeyi güzel sevmeyi senden öğrendim. Müthiş enerjin dünyamıza bir ödül. Bizim için önemlisin. Seni seviyorum. Anneler Günün kutlu ve mutlu olsun."

7/63

Sinem Kobal "Anne kız eli hep omzumda ,elim hep elinde ..melek gibi kalbine, gücüne ,herşeyi güzelleştiren neşene hayranım .. en özelim en derinim canım annem iyiki sen, anneler günün kutlu olsun seni çok sevıorum ANNEM. bi tek annem olsun bana bisey olmaz"

8/63

Bengü "Annemin kokusunu ilk duydugum an...İlk bulusmamız...Allah yanımdan eksik etmesin seni güzel annem...Canım annemin ve tüm annelerimizin günü kutlu olsun...Aramızdan ayrılan ve cennetten izleyen melek annelerin ruhu şad olsun"

9/63

Hülya Koçyiğit "Beni ben yapan, canından can çıkaran yavrusunu, canından öne koyan, her şeyimi borçlu olduğum canım annem... Sen nurlar içinde yat. Bana verdiğin değerin ve emeğin farkındalığı ile seni derin sevgi, saygı ve her geçen gün artan özleminle anıyorum. Allah'ın kadına verdiği en güzel ayrıcalık annelik. Olağanüstü bir duygu... Bu ulvi ve insanı yücelten duyguyu tatma şansı yakalayan ve bu uğurda özel uğraşlar veren bütün kadınların anneler gününü içtenlikle kutluyorum."

10/63

İbrahim Tatlıses "Cennet annelerin ayakları altındadır. Başta kendi fedakar annem olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum, yüce gönüllü annelerimizin ellerinden öpüyorum...

11/63

İrem Derici "30 yıldır seni bırak üzmeyi canını sıktığım her an için özür dilerim. sen bir canavar doğurdun, biraz çektin de ceremesini ama o pür-i pak kalbini dna'ma kodlayabilmişsin şükür ki! benim pimpirikli, manyak ruhlu, mükemmel annem! iyi ki senin haylaz kızınım, ruhunun bütün güzelliklerini bana geçirdiğin için sana şükürler olsun! canım canım, uğruma canından cayanım! anneler günün kutlu olsun!"

12/63

Sıla "Benim annem güzel annem. Her gün bugün."

13/63

Ebru Şallı "Gunaydinnnnnn. Anneler gununuz kutlu olsunnn. Pancikom bana anneler gunu gezdirmesi yapiyormus"

14/63

Merve Sevi "Her evin ana kraliçesi kendi içinde bir ballı lokumdur."

15/63

Deniz Baysal "Canım annem, mis kokulum, her şeyim, altın kalpli annem... Bizi bugünlere getirdiğin için, her kararımıza destek olduğun için, kendinden çok bize verdiğin için, yemeyip yedirdiğin için (bunu gerçek anlamda yaşadık) sana çok teşekkür ederim. Her şeyi beraber atlattık, hep mutlu olmayı bildik. Her zaman da böyle olacak, son nefesimize kadar. Seni çoooook seviyorum CANAN'ım. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım. (ama önce benimkinin)"

16/63

Doğa Rutkay "Annem 6 aylık hamileymiş bu fotoğrafta bana. Ne büyük mucize ama! Anne işte yaa anne... Daha ötesini bilmiyorum. Ondan öte bir ben, ondan ırak bir dünya yok... Kimse bakamaz bana onun gibi biliyorum. Ve asla yarı yolda bırakmadan sevdin anne sen beni.. Seni seviyorum anne .. Sana teşekkür ediyorum,hayatın içinden geçerken benimle ve hayallerimle ve umutlarımla bir olduğun,inandığın ve hiç baş��ndan savmadığın için. O kadar mühimdi ki! Beni birey yaptın. Önce senin,ardından tüm annelerin ellerinden öperim.."

17/63

Demet Akalın "Anneler günümüz kutlu olsun"

18/63

Seren Serengil "Anneme bak be sole bi agirligim olamadi gitti"

19/63

Soner Sarıkabadayı Annem

20/63

Yasmin Erbil "Anneler gunun kutlu olsun annem. Her eve geldigimde kapiyi tam acicakken geldigimi anlayip kosup sen acarsin hem de her seferinde, cunku bana ilk sarilan olmaktan hic bikmazsin sen bitanesin iyiki benim annemsin"

21/63

Bensu Soral-Hande Soral

22/63

Emre Belözoğlu

23/63

Merve Boluğur

24/63

Aleyna Tilki

25/63

Gülben Ergen

26/63

Esra Erol

27/63

Elçin Sangu

28/63

Özge Ulusoy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.