Ünlülerden kanserli çocuklara... "YANINIZDAYIZ" MESAJI !..

Ünlülerden kanserli çocuklara... "YANINIZDAYIZ" MESAJI !..

Geliri kanser hastası çocukların tedavisine destek olmak üzere kullanılacak “Alışveriş Yaşatır” etkinliği öncesi ünlüler, Kansersiz Yaşam Derneği’ni bağış yağmuruna tuttu.

Ünlüler, birbirinden değerli kişisel eşyalarını bağışlayarak kanser hastası çocuklara “Yanınızdayız” mesajı verdi.

Sanat ve cemiyet hayatı 31 Mart’ta Kansersiz Yaşam için bir araya geliyor. Sanatçı ve sporcuların kişisel eşyalarının satılacağı “Ünlüler Standı”nda bağış yapan ünlüleri de görmek mümkün olacak.

GülümseSEN Projesi ile çocuk kanserlerine dikkat çekmek ve sivil toplumun gücünü harekete geçirmek isteyen Kansersiz Yaşam Derneği, 31 Mart – 1 Nisan 2015 tarihlerinde sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini İstanbul Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleşecek Alışveriş Yaşatır etkinliğinde bir araya getiriyor. Derneğe yapılacak 30 TL’lik bağış karşılığında girilebilecek etkinlikte sadece bu bedel bile birçok çocuğa umut olacak.

Kimler ne bağışladı?

Ünlülerin bağışladığı kişisel eşyalar, Alışveriş Yaşatır etkinliğindeki Ünlüler Standı’nda satışa sunulacak. Derneğe gönüllü destek veren ünlüler arasında; Hülya Avşar, Demet Akbağ, Nilüfer, Halit Ergenç, Dilek Hanif, Mustafa Ceceli, Çağla Şıkel, Alişan, Emre Altuğ, Bengü, Saba Tümer, Edis Görgülü, Zeynep Dizdar, Duygu Çetinkaya, Esra Erol, FB’li basketbolcu Tuğba Palazoğlu, milli kadın basketbolcu Yasemin Horasan, BJK’li futbolcu Cenk Gönen, FB’li Voleybolcu Kim Yeon Koung, FB’li basketbolcu Birsel Vardarlı, Dinamo Kursk’lu (eski GS’lı), Basketbolcu Işıl Alben, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu gibi isimler yer alıyor.

Birçok ünlü sanatçı ve sporcunun kişisel eşyalarının satılacağı “Ünlüler Standı”nda bağış yapan ünlüleri de görmek mümkün olacak.

Hülya Avşar – Büstiyer, Bengü – Sahne Kıyafetleri (10), Zeynep Dizdar – Sahne Kıyafetleri (3),

Demet Akbağ – Eyvah Eyvah Pareo, Nilüfer – Klip Kostümü, Dilek Hanif – Tasarım Döpiyes

Mustafa Ceceli – Ceket ve Gömlek, Duygu Çetinkaya – Elbise ve Kolye, Esra Erol – Ceket

Emre Altuğ – Ceket, Halit Ergenç – Tshirt, Saba Tümer – Tshirt, Angel – Ayakkabı Pelin’in Ayakkabıları, Tuğba Palazoğlu – Forma, Yasemin Horasan – Forma, BJK’li futbolcu Cenk Gönen–Tüm takım imzalı forma, FB Kim YK – Forma, FB Birsel Vardarlı –Forma, GS Işıl Alben Forma

Tugay Kerimoğlu – Takım Eşofmanı, Çağla Şikel- Elbise, Edis Görgülü-Yılbaşı giydiği ceket ve klibindeki ayakkabılar, Alişan-Tshirt, Sibel Arna-Takı, Emre Belezoğlu, Caner Erkin imzalı forma, GS Basketbol Takımı tüm takım imzalı forma.

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ

2010 yılında halen dernek başkanlığını yürütmekte olan Dida Kaymaz tarafından 9 yıldır süregelen kanser hastalığı ile mücadelesi sürecinde KANSERSİZ BİR DÜNYA yaratmak amacıyla kurulan Kansersiz Yaşam Derneği, Türkiye’nin dört bir yanındaki kanser hastalarına hastalıkları süresince ihtiyaçları olan moral ve eğitim konularındaki çalışmalarıyla destek olmaktadır.

Derneğin diğer çalışma alanı ise sağlıklı insanların kanser hastalığından korunabilmeleri için bilgilendirme ve farkındalık yaratmaktır.Kansersiz Yaşam Derneği, başına kanser gelen ama bu hastalığı sadece kendisi için değil başkaları için de mücadele konusu yapan bir öykünün sonucunda ortaya çıkıyor. Birçok kanserli çocuk Dernek Kurucusu Dida Kaymaz’a bugün bu hastalıkta verdiği mücadeleden ve elde ettiği başarıdan dolayı kahraman gözüyle bakıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.