ÜNLÜLERİN BU YAZ Kİ TATİL KARNELERİ-1

ÜNLÜLERİN BU YAZ Kİ TATİL KARNELERİ-1

Yaz yazısı yazalım bakalım;)

Yaz sezonu bu sene geç açıldı. Havalar da bir türlü ısınamamıştı zaten .

Ama yaz gelmeden Eda Taşpınar bronzlaştırıcısını piyasaya çıkardı bile . Şu an hangi magazin sayfasını açarsak açayım mutlaka bir resmine rastlıyorum.

Gariptir ama magazin bölümlerinde nedense hep aynı kişilerin resimleri var. Bir kere Bodrum'da evi olanlar sürekli dikiz altında yaşamaktalar. Mesela Pınar Altuğ ve güzelim kızının resimleri gazetelerde en sık rastladıklarımdan. Eşi Yağmur da nasibini alanlardan.

Bu sezon selülit yarışı out, tekne yarışı in oldu. En güzel tekne kimin?.. O da ayrı bir kategori... Ama açık ara ile Acun Ilıcalı?nın teknesi herkesinkini yendi. Ata Demirer ve Cem Yılmaz yazı teknede geçirenlerden..

Plajlar bu sene yeni ikoncanlar kazanamamış olmalı ki hala Süreyya Yalçın ile idare ettiler.

Ama bence en büyük sükseyi yapan muhteşem aile Halit Ergenç ve Bergüzar Korel idi. Çeşme'de yaptıkları tatil an be an izlendi.

Hülya Avşar ise basını en iyi kullanan yıldızdı. Her anı fotoğraflandı ve Hülya'nın da çok eğlendiği belliydi. Hele denizdeki şortlu resmine bayıldım.

Ünlü kalecilerimiz Volkan Demirel , Rüştü Rençber ve pek çok ünlü futbolcu Bodrum' daydı. Şarkıcı tayfası da ordaydı Cicişler de... Hatta Fazıl Say bile yakalandı.

Magazin basını Alaçatı ve Bodrum arasında ikiye bölündü. Yaz başında Alaçatı açık ara öndeydi.

Nedense pek de eller havaya haberleri göremedik bu sene.. Gezi olayları nedeniyle insanların pek de neşesi yoktu. En iyimser yanımla magazin muhabiri arkadaşların duyarlı davranıp eğlenceyi ön plana çıkarmayan görüntüler seçtiğini düşünüyorum.

Şimdi geç olmadan denize gideyim.. Tatilde miyim ?.. Nerdeyim?..

Bu yazı bitmeyecek.. Haftaya devaaam.

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.