ÜNLÜSÜN AMA TAKİPÇİ SAYIN AZ, "BEĞEN"İLERİN YERLERDE; AMAN ALLAHIM!..

ÜNLÜSÜN AMA TAKİPÇİ SAYIN AZ, "BEĞEN"İLERİN YERLERDE; AMAN ALLAHIM!..

Takipçi havuzu, takipçi kazan, takipçi arttırma, takipçi satışı vs. vs.

İnternetin, yani kibar adıyla "sosyal medya"nın hayatımıza yoğun olarak girmesiyle birlikte en çok duyduğumuz kelimeler, cümleler.

İnstagram, Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde, ne kadar çok sizi takip eden kişi varsa, bu sizin için bir gurur vesilesi! Pardon ego sebebi!

Ünlü'ler için kullanıyorum pek tabii bu cümleleri...

Ünlü'sün ve rakibini takip eden kişi sayısı seninkinin çok çok üstünde! Aman Allahım!

Ünlü'sün, ama rakibinin paylaştığı fotoğrafların beğeni sayısı, seninkinin çok üstünde! Aman Allahım!

Ünlü'sün, ama senin hayranların, yeni adıyla fan'ların seni twitter'de tt yapmıyor! Oysa ki daha geçen ay, rakibinin hem yeni albümü hem de doğumgünü kutlaması twitter'da tt oldu! Aman Allahım!

Hemen bir şeyler yapmalı, herkesin üzerine çıkmalısın! Her mecraada en birinci, tek, number one sen olmalısın!

Hemen pamuk eller cebe, tüm bu siteler için, tıklama sayısını arttıran, takipçi sayısını arttıran, seni tt yapabilen insanlar var!

Kendini kandırarak, herkese, medyaya, hava atabilirsin artık. Hatta kendine bile... Kendi ego'na bile...

İşte durum böyle sevgili www.magazinkolik.com okuyucuları.

Hatta bu durum öyle ileri gitmiş ki, artık söz yazarları, besteciler arasında bile yayılmış.

Sıkı durun, henüz geçen hafta piyasaya çıkan kadın popstar'ın albümünde şarkısı olan besteci, kendi adına dikkat çekmek için, doğruluğuna maalesef çok inanılan bir müzik sitesinde 1 numarada olabilmek için bu işi yapanlara (ki artık onlara sosyal medya uzmanı diyemiyorum) yüklüce bir para ödeyip, albüm piyasaya çıktığı günden itibaren şarkısını müzik listesinin en tepesinde tutmayı başarmış.

Oysa ki albümde başka şarkılar en çok konuşuluyor, yazılıyor, çiziliyor, hayranlar tarafından beğenildi diye yorum alıyor, ama listenin birinci sırasında onun şarkısı var. Adı bende saklı ama her akıllı kişi bu bilmeceyi çözer, zira listeler ortada!

Hiç düşünülmüyor bir başkasının ya da başkalarının hakkının yenmesinin ayıp ve de hepsinden önemlisi günah olduğu!

Ben yaşanılan bu durumun ayrıca suç teşkil ettiğini de düşünmekteyim. Korsan cd'ler kasetler için hırsızlık adına ne düşünülüyorsa, internetteki kriter alınan bu listelerin durumu da aynı şekilde hırsızlıktır, dolandırıcılıktır!

Müzik listelerinde, ki buna Youtube'da dahildir; yapılan bu tık'lanma, izlenme, dinlenme hileleri, instagram'daki beğeni tık'lanmaları kadar masum bir durum değil... Bakalım kulaktan kulağa söylenerek, artık yüksek sesle konuşulmaya başlanan bu büyük aldatmaca, ne zaman büyük bir patlamaya dönüşecek, bekleyip göreceğiz...

İCLAL AYDIN "O HAYAT BENİM" DİZİSİNDE...

Yeşim Ceren Bozoğlu, Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ahu Sungur, Ceren Moray, Sinan Albayrak'ın başrollerinde oldukları Fox Tv'nin sevilen dizisi "O Hayat Benim" yeni sezon çekimlerinde, içinde bulunduğumuz şu günlerde başladı.

"O Hayat Benim"in "Bahar" karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu'nun öldü bilinen annesi "Hasret"i senaryoya dahil etmek isteyen yapımcı firma Pastel Film, sevilen sanatçı-yazar İclal Aydın'la anlaştı...

İclal Aydın canlandıracağı "Hasret" karakteri, Eylül ayında dizinin başlamasıyla birlikte karşımıza çıkacak ve dizideki tüm dengeleri alt üst edecek...

Sevgili İclal Aydın'a yeni işinde başarılar diliyorum...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.