Vero... İNSTAGRAM'IN TAHTINA ADAY MI?..

Vero... İNSTAGRAM'IN TAHTINA ADAY MI?..

Instagram, Facebook gibi sosyal medyaların yapmadığını yapıp göreceğiniz gönderileri kişiselleştirme imkanı sunan Vero, son haftaların en ünlü sosyal medya uygulaması oldu.

 

2017’nin Nisan ayında App Store’da yayınlanan Vero isimli uygulama, geçtiğimiz hafta dünya üzerinde büyük bir patlama yaşayarak herkes tarafından kullanılmaya başladı.

Pek çok kullanıcının akınına uğrayan bu uygulama, “daha az sosyal medya, daha fazla sosyal yaşam” sloganı ile kullanıcıların beğenisini kazandı.

Son yıllarda Facebook gibi yıllanmış sosyal medyalara ilginin azalması ile yeni sosyal medya platformları arayan gençler, bu sıralar Vero isimli bir uygulamaya yöneldiler.

Uygulamayı kullanan kişiler Vero hakkında, internetin yeni Instagram’ı olarak bahsediyor.

Facebook ve Diğer Sosyal Medyaların Yapamadığını Yapıyor

İngiltere’de çıkış yapan uygulama, en net tabiri ile Facebook ile Instagram’ı bir araya getirip ortaya bir şey çıkarmış.

Vero; fotoğraf, müzik, kitap, bağlantı gibi 6 farklı gönderi oluşturma imkanı sunarak, sizin istediğiniz içerikleri sunmaya çabalıyor.

Sosyal medyalarda en büyük sorun olan fazla arkadaş sayısına da bir çözüm bulan Vero, yeni bir ismi arkadaş olarak eklerken üç farklı seçeneğe ayırabilmenize imkan tanıyor.

Tanıdık, Arkadaş ve Yakın Arkadaş olacak şekilde 3 farklı arkadaş edinme sistemi sunan Vero, bu düzeye göre arkadaşlarınızın gönderisini görme imkanını sizlere sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.