Volkan Konak... `KUZEYİN OĞLU` ANADOLU YAKASINDA!

Volkan Konak... `KUZEYİN OĞLU` ANADOLU YAKASINDA!

Volkan Konak`ın Bostancı Gösteri Merkezi`ndeki konserine ana sponsor olan Filiz Makarna, lezzetli makarnalarını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Lezzet yolculuğundaki 40. yılında Volkan Konak'ın Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserine ana sponsor olan Filiz Makarna, şef yazar Ebru Omurcalı'nın hazırladığı birbirinden lezzetli makarnaları müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yirmi3on4 Organizasyonun düzenlediği konserde,Türkiye'nin sevilen makarna markası Filiz, geçtiğimiz hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi?nde gerçekleşen Volkan Konak konserinde, 'Daha nice 40 yıl, hayatın ve şarkıların tadını birlikte çıkarmak dileğiyle? sloganıyla yer aldı.

Konserin anasponsoru Filiz Makarna, kurduğu tadım standında, marka yüzü şef ve yazar Ebru Omurcalı'nın hazırladığı birbirinden lezzetli makarnaları müzikseverlerin tadımına sundu.

Bostancı Gösteri Merkezi'nde hem konser öncesinde hem de konser arasında yapılan birbirinden lezzetli Filiz Makarna tarifleri, Ebru Omurcalı tarafından pişirilerek servis edildi.

Serüvenine 1974 yılında Bolu?da başlayan Filiz Makarna, 40 yıldır makarna severlerin sofralarına lezzet katıyor. 40 yıllık lezzet yolculuğunu konsere de taşımayı hedefleyen Filiz Makarna, Volkan Konak konseri için 5-9 Aralık tarihleri arasında Facebook sayfası üzerinden düzenlediği yarışmayla 20 kişiye çift kişilik konser bileti hediye etti.

Filiz Makarna, şef yazar Ebru Omurcalı'nın yazdığı 'Makarnanın Kitabı' ile unutulmaya yüz tutmuş lezzetlere yeniden hayat verirken, kitaptaki enfes makarna tarifleriyle, makarna severlerle buluşmasını sofraların dışına da taşıyor.

Firma, düzenlediği etkinlikler ve sağladığı sponsorluklarla, başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere lezzetini Tüm Türkiye'ye, marka yüzü Omurcalı'nın tarifleriyle taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.