Volkan Koşar... `PRENSES`İNİ MÜZİK SEVERLERLE BULUŞTURDU !..

Volkan Koşar... `PRENSES`İNİ MÜZİK SEVERLERLE BULUŞTURDU !..

Volkan Koşar, kendi yazdığı 5 şarkıdan oluşan 3. stüdyo çalışması "Prenses"i, Cinan Müzik etiketiyle Şubat ayının son haftası müzik severlerle buluşturdu...

Müzik tutkusunu hiç bir zaman dizginlemeyen, uzun yıllardır sahne üzerinde olan Volkan Koşar, kendi yazdığı 5 şarkıdan oluşan 3. stüdyo çalışması "Prenses"i, Cinan Müzik etiketiyle Şubat ayının son haftası yayınladı.

Pop rock odaklı yazdığı şarkılarda kendini daha rahat ifade ettiğini söyleyen genç sanatçının son albümünün,aranjelerini Ahmet Kolpar(Prenses ve Otuşbeşimdeyim), ve Murat Emre(Son ve 5.mEVSİM), Mix ve Masteringlerini ,Ali Mobaseri(Prenses),Murat Emre(Son ve 5.mevsim) ve Ahmet Kolpar (Otuzbeşimdeyim) yaptı.

Etkili sahne performansıyla göz dolduran, geniş bir dinleyici kitlesine sahip Volkan Koşar, kendi yazdığı şarkılarla artık bambaşka bir yolculuğa çıkıp, yeni alanlarda var olmayı hedefliyor.

Albümün ilk video klibi, duygu yoğunluğu ve coşkusu yüksek olan, Kıraç'ın eşlik ettiği, söz ve bestesi Volkan Koşar'a ait "Prenses" isimli şarkıya Yekta Özbilen yönetmenliğinde Beykoz'da çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.