WhatsApp... ARTIK "DURUM"A FOTOĞRAF DA EKLEYEBİLECEKSİNİZ...

WhatsApp... ARTIK "DURUM"A FOTOĞRAF DA EKLEYEBİLECEKSİNİZ...

Uygulamanın kullanıcıları artık 24 saat boyunca kayıtlı tüm kişileri tarafından görülebilecekleri “durum” bölümünde herhangi bir resim veya kısa video yayınlayabilecek.

24 saat sonra durum otomatik olarak silinecek. Yakın zamana kadar, kullanıcılar yalnızca belirli mesajları, fotoğrafları veya kısa videoları gönderebiliyordu. Ancak, uygulama son zamanlarda bir ton yeni alternatif ekleyerek durum özelliği setini genişletti. Şirketin uyguladığı belirli özellikleri daha derinlemesine inceleyelim.

Öncelikle, sesli mesajlar artık kaydedilebilir ve durum güncellemeleri olarak paylaşılabilir. Kişiniz her durum güncellemesi yayınladığında, profil resminin çevresinde yeni bir durum profili halkası görünecek. Bu zil, sohbet listesinde, grup katılımcı listelerinde ve iletişim bilgileri alanında görüntülenecek.

Son olarak, tıpkı konuşmalarda olduğu gibi durum güncellemelerinde bağlantı önizlemeleri artık etkinleştirildi. Bu nedenle, durumunuzla ilgili bir bağlantı yayınladığınızda, önizleme otomatik olarak görünecek, durumunuzun görünümü iyileşecek ve kişilerinize, bağlantıya dokunmadan önce bağlantının ne hakkında olduğunu bilmeleri sağlanacak.

WhatsApp mesajlaşma platformuna özelliklerin eklenmesiyle ilgili ele almamız gereken tek şey buydu. Özellikler hakkında ne düşünüyorsun? Özelliklerin eklenmesi mesajlaşma platformuna bakış açınızı değiştiriyor mu?

Siz de eğer Whatsapp kullanıyorsanız, bu yenilikler hakkındaki düşünce, öneri ve görüşlerinizi aşağıdaki YORUM bölümüne yazabilirsiniz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.