WhatsApp... FLAŞ KARAR!.. ÇOK KONUŞULACAK MESAJ YASAĞI..

WhatsApp... FLAŞ KARAR!.. ÇOK KONUŞULACAK MESAJ YASAĞI..

WhatsApp kullananlar için kötü bir haber tüm dünyada yayılmaya başladı.

WhatsApp görevlilerine dayandırılarak ilk önce Avrupa basınında yer alan haberlere göre Whatsapp mesajlaşma uygulamasında mesajlaşma ekranı ile ilgili çok büyük bir değişim yaşanacak.

Bugüne kadar getiriği yeni güncellemeler ile çoğu zaman kullanıcıların takdirini toplayan WhatsApp kimi zaman da isyan ettiren değişikler ile gündeme geliyordu.

İşte, WhatsApp'ın başka uygulamalardan esinlendiği iddia edilen ve yakın zamanda geleceği tartışılan yeni özelliği...

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp çok konuşulacak bir yasak için çalışmalara başladı.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcı alışkanlıklarını derinden etkileyecek bir yasağa hazırlanıyor.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, söz konusu yasağın kullanıma sokulması ile kullanıcılar sohbet penceresinin ekran görüntüsünü alamayacak.

Son dönemde kişisel güvenlik konusunda bir dizi adım atan ve uçtan uca şifreleme sistemini hayata geçiren şirket bu sayede iki kişi arasındaki konuşmaların da gizli kalması için ilk adımı atmış olacak.

Yeni bir parmak izi doğrula sistemi üzerinde de çalışan WhatsApp'ın geliştirme aşamasında olan yeni sürümünde iki özelliğin de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Henüz yeni özelliklerin ne zaman yayına gireceğine dair resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

WhatsApp, 1.5 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması özelliğini taşıyor.

Geliştiriciler, WhatsApp'ta kullanımı daha esnek ve daha iyi hale getirmek için uygulamayı sürekli güncelliyor.

Yeni özellikleri WhatsApp'a entegre ediyorlar. Bu yenilikler en başta beta sürümlerinde test ediliyor ve arkasından son kullanıcılar için yayınlanıyor.

Son olarak WhatsApp Android beta uygulaması güncellendi ve 2.19.106 sürümüne yükseltildi. Güncellemeyle birlikte WhatsApp'a yeni özellikler eklendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.