WhatsApp... YENİLENEN EMOJİLER KULLANIMDA!..

WhatsApp... YENİLENEN EMOJİLER KULLANIMDA!..

WhatsApp kullanıcılarına müjdeli bir haberimiz var. Bugün yayınlanan WhatsApp beta güncellemesi ile birlikte baştan aşağıya yenilenen WhatsApp emojileri kullanıma sunuldu.

Popüler anlık mesajlaşma platformu kullanıcılarına sunmuş olduğu güncellemelerle, uygulamaya renk katmaya devam ediyor.

Bugün mesajlaşma uygulamasının iOS ve Android sürümleri için yayınlanan Beta güncellemesiyle birlikte, baştan aşağıya yenilenen yaklaşık 350 adet yeni emoji kullanıma sunuldu.

WhatsApp emojileri

Birçok kullanıcı tarafından kullanılan emojilerin önemli hatlarını daha belirgin hale getiren popüler mesajlaşma uygulaması, ayrıca yapmış olduğu güncelleme ile birlikte emojilere daha farklı bir hava katmış durumda. Söz konusu emojileri yukarıdaki kaydırmalı görsellerden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirdikten sonra, beta testlerine geçebilmek için buraya tıklayın. Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan ”Start Testing (Teste Başla)” seçeneğine tıklayın. Teste Başla tıkladıktan sonra bu sayfadan TestFlight uygulamasına yönlendirileceksiniz.

WhatsApp iOS Public Beta

Uygulamaya yönlendirildikten sonra beta testlerine katılım şartlarını ve koşullarını kabul edin. Tüm bunları yaptıktan sonra geriye kalan tek işlem ise, App Store üzerinden indirmiş olduğunuz TestFlight uygulamasından, WhatsApp’ın Beta sürümünü indirmek. Böylece sizde, en son gelen yenilikleri herkesten önce deneyimleyebileceksiniz.

Not: Uygulamanın Beta sürümünde bazı çökmeler ve hatalar meydana gelebilir. Bu yüzden kararlı sürümü kullanmak daha sağlıklı olacaktır.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.