WHATSAPP’A ÖYLE BİR KOLAYLIK GELİYOR Kİ!..

WHATSAPP’A ÖYLE BİR KOLAYLIK GELİYOR Kİ!..

Erişim problemiyle birlikte gündeme gelen WhatsApp'ta başka bir gelişme daha var. Bilindiği üzere WhatsApp'a yeni özellikler ekleniyor. Bunlar daha önce popüler mesajlaşma uygulamasının beta sürümünde test ediliyor.

WhatsApp hakkında detayları ileten WA Beta Info sitesine göre kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni bir özellik ortaya çıktı. Ne olduğuna birlikte bakalım...

WA Beta InfoWhatsApp hakkındaki en iyi kaynaklardan bir tanesi. Site uygulamanın beta sürümlerini tepeden tırnağa kadar inceleyerek, yeni özellikleri duyuruyor. WhatsApp beta sürümleri için yayınlanan kodları inceleyen WA Beta Info ekibi sürpriz yeniliği buldu.

Yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'a QRkod ile kişi ekleme özelliği geliyor. Söz konusu özellik, Android'in 2.19.189 beta güncellemesinde tespit edildi.

Bu özelliğin kullanıma girmesinin ardından kullanıcılar, QR kodları tarayarak bir kişiyi WhatsApp'a ekleyebilecek ya da kendi bilgilerini kod aracılığıyla paylaşabilecek.

wahatapp_qr_kod_.jpg

Tabii ki bu bahsedilen özelliğin ne zaman yayınlanacağı da belli değil. WhatsAppbeta sürümünde test edilen özelliklerin, tam sürüme gelmesi biraz zaman alabiliyor. Hatta bazı özellikler ise sadece betayla sınırlı kalıp, daha sonra rafa bile kaldırılabiliyor.

Hatta WA Beta Info sitesi editörü, WhatsApp yeniliklerinin geç çıkması konusunda eleştiri yapmıştı. WhatsApp'ın yeni özellikleri çıkarma konusunda geç davrandığını ve rakiplerinin gerisinde kaldığını belirtmişti. Mesela geçtiğimiz sene ortaya çıkan karanlık mod bir türlü tam sürüm için yayınlanmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.