"Yabancı Gelin" Gelusa... HEM ABD'Lİ DEĞİL, HEM EROTİK STARMIŞ...

"Yabancı Gelin" Gelusa... HEM ABD'Lİ DEĞİL, HEM EROTİK STARMIŞ...

Yabancı Gelin'de Amerikalı olarak tanıtılan gelin adayı! Gelusa'nın aslında bir Rus kızı olduğu ve erotik filmlerde oynadığı ortaya çıktı. --->Gelusa'nın seksi FOTOĞRAFLARInı ve erotik VİDEOsunu izlemek için TIKLAYINIZ...

Los Angeles doğumlu olduğu söylenen Gelusa'nın aslen Rus olduğu ve bir süre Türkiye'de üniversitede eğitim aldıktan sonra Amerika'da Houston üniversitesinden mezun olduğu ortaya çıktı.

FİLMDE DE OYNAMIŞ

2008 yapımı Ice Scream: The ReMix adlı filmde rol alan Gelusa'nın kısa bir biyografiside kendi sitesinde bulunmakta. Filmi Türü ise Korku/Komedi olarak geçiyor. Filme video paylaşım sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İlginç olan başka bir kısım, dünyanın en iyi film arşivine sahip internet sitesi IMDB' de bu film okurlar tarafından 10 üzerinde 5,8 ile ödüllendirilmiş.

ABD'Lİ DEĞİL RUS ÇIKTI

Gelusa'nın soyadı da klasik bir Rus soyadı olan ''Zaripova''. Gelsua'nın izleyenlere açıklandığının tam tersi Amerikalı değil bir Rus olduğu kendisine ait web sitesindeki Biyografi bölümünden belli oluyor.Yabancigelinstar.blogspot.com bu gerçeği ortaya çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum