Yağız... YENİ ŞARKILARINI RADYO PROGRAMCILARINA DİNLETTİ!

Yağız... YENİ ŞARKILARINI RADYO PROGRAMCILARINA DİNLETTİ!

Sevilen halk müziği sanatçısı Yağız, müzik dünyasının içinde bulunduğu sıkıntılı günlere rağmen dur durak nedir bilmiyor.

Başarılı sahne çalışmalarının yanı sıra ürettiği şarkılar ile de dikkat çeken Yağız, iki yeni şarkıdan oluşan single albümünü Ortaköy’de hafta sonunda düzenlediği kahvaltı ile radyo programcılarına tanıttı.

Ortaköy Van Kahvaltı salonunda düzenlediği tanıtımda sevilen radyo programcılarını bir araya getiren sanatçı, dinlettiği yeni şarkıları ile radyoculardan tam not aldı.

Yağız, söz ve müziği Altan Başyurt’a ait olan yeni şarkısı “O Çirkin Benim Olmalı” şarkısı için “Aslında çirkin kadın, çirkin insan diye bir şey yok.

Sevdiği kadın başkalarının dikkatini çekmesin diye onu böyle göstermek istiyor. Hanımlar bana kızmasınlar, hepsinden özür dilerim” dedi.

Mahsun Kırmızıgül’de albümünde yer vermişti…

Single albümün ikinci şarkısı ise merhum sanatçı Seyfi Doğanay’ın çok eski bir şarkısı olan “Kıskanç Erkek” adını taşıyor.

Bu şarkıyı 1994 yılında ve yolun henüz başında olan Mahsun Kırmızıgül’de “Maço Erkek” adıyla Prestij Müzik etiketiyle piyasaya sürdüğü "12'den Vuracağım" albümünde seslendirmişti.

İki şarkıyı da kendi yorumuyla seslendiren Yağız, single albüm yapmasının müzik dünyasının covit-19 nedeniyle sıkıntılar yaşadığı bir dönemde piyasaya çıkarmasının oldukça anlamlı olduğunu dile getirdi.

Yağız “Yıllardır dur durak bilmiyorum. Hep çalışıp çabalıyorum üretiyorum. Kendimi her zaman yürü be Yağız diye motive etmeye çalıştım.

Bugün buraya gelen radyo programcısı arkadaşlarımda bunun en büyük göstergesi herkese çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.