Yağmur Ayaz... UZUN BACAKLARIYLA RAKİPLERİNDEN AYRILIYOR!

Yağmur Ayaz... UZUN BACAKLARIYLA RAKİPLERİNDEN AYRILIYOR!

Podyum dünyasının son dönemde en başarılı isimleri arasında gösterilen Yağmur Ayaz, uzun bacaklarıyla dikkat çekiyor. Bir metre 17 santimlik bacaklarıyla rakiplerinden ayrılan ve felsefe mezunu olan güzel model; "İdolüm Deniz Akkaya" diyor. -FOTO GALERİ-

1.)BİRAZ KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN?

24 yasındayım Bodrum'da doğup büyüdüm.daha sonra Akdeniz Üniversitesi felsefe öğretmenliğini kazanıp Antalya'ya yerleştim ve burada modelliğe başladım.

Çok çalıişkan bir öğrenciydim hem çalışıp hem okudum ve okul 1.si olarak mezun oldum.

2.)ZOR OLMADI MI HEM ÇALIŞIP HEM OKUL 1.Sİ MEZUN OLMAK

Sistemli olunca hiç zor olmadı.zaten çok gezip eğlenmeyi seven sabaha kadar dışarda olmak isteyen bir yapım olmadığı için sıkıntı çekmedim.

Günlük tekrar ettim işlerime de gittim ikisini de yürütmeyi başardım.

3.)İSTANBULA GELİŞ SÜRECİN NASIL OLDU?

Ailem hiç istemedi İstanbul'a gelmemi onlar küçük yerde büyüdükleri için her zaman korkutucudur büyük şehirler ve insanları.hep muhafaza ederek yaşamışlar kendilerini.

Hatta üniversite tercihime bile İstanbul'u yazdırtmamışlardı.

Mezun olduktan sonra 2 ay Antalya'da öğretmenlik yaptım ama mutsuz olduğumu hissettim o an için öğretmenliğe hazır değildim ve istifa edip Miss Model Of Turkey'e katıldım 2.oldum.

Arkasından sunuculuk yapmaya da başlayınca artık İstanbul olmazsa olmaz oldu ve kendimi orada buldum.

4)SEVDİĞİN VE SEVMEDİĞİN YÖNLERİN NELERDİR?

Çok aşırı sayılabilecek derecede merhametliyim bence merhameti olmayan bir insan değer bütün vasıflardan da yoksundur bu yönümü çok seviyorum.

Sevmediğim yönüm ise hırslıyım bunu biraz törpüleyebilsem daha iyi olur diye düşünüyorum.

5)GELECEK PLANLARIN NEDİR MODELLİK SUNUCULUK DIŞINDA BAŞKA İLGİLENDİĞİN ALANLARDA VAR MI?

Modellik artık eskisi kadar revaçta olan bir meslek değil sunucuğu çok sevdim hiç diksiyon eğitimimi almamama rağmen okuduğum bölümde gördüğüm retorik ve argumantasyon derslerinin diksiyonuma çok katkısı olduğunu gördüm.

Sunuculuğa mutlaka devam edeceğim.

Onun dışında ben 9 yaşımdan beri gitar çalıyorum şarkı söylüyorum ve bestelerim var müzik benim için bir tutku bir kaç yıl sonra mutlaka müzikle ilgili bir şeyler yapmak var hedefimde

6)SON ZAMANLARDA ESKİ FRANSIZ FİLM YILDIZI SOPHİA MARCEAU YA BENZEDİĞİNİZ YÖNÜNDE HABERLER ÇIKTI. SİZ DE BENZETİYORMUSUNUZ KENDİNİZİ? VE BU SİZCE AVANTAJMI DEZAVANTAJ MI?

Ben hiç bilmiyordum Sophia Marceauyu .Bir arkadaşım farketti benzediğimizi internete girip baktığımda ben de benzettim. O şuan 46 yasında ve hatta o yaş halimi gördüm diyebilirim.bence birine benzetilmek ne avantaj nede dezavantaj devamında başarılı olup olamamak tamamen kişinin kendi yetenekleriyle ilgili.

7)İSTANBUL NASIL Bİ ŞEHİR YORDUMU SENİ?

İstanbul mükemmel bir şehir sanırım artık başka bir şehirde yaşayamam. Ama yorucu tarafları oldu tabiki de özellikle kadın kıskançlıklarının bu camiada çok fazla olduğunu gördüm.

Programına konukken yayında sevecen davranıp yayından sonra yüzüme bile bakmayan ya da önüme taş koymaya çalışan kadın sunucularla karşılaştım.

Bence egonun bırakılması gerekir insanlar onu milyonlarca yoldan besleyip böylece kendi ruhlarının kirliliğinide besliyorlar.

Ünlü filozof Thomas Hobbes'un bir sözü vardı insan insanın kurdudur. Bence onun günümüze uyarlanmış hali kadın kadının kurdudur olmalı.

8)EVLİLİĞE SICAK BAKIYOR MUSUN YOKSA KARİYERİN Mİ DAHA ÖNEMLİ ŞUAN?

Hayatımın hiç bir dönemi evleneyim diye bri isteğim olmadı pek evcimen bir yapıya sahip değilim şuan kariyerim daha önemli ama belli de olmaz aşka çok inanırım bu yüzden büyük konuşmamak lazım

9)BİRAZ KİŞİSEL BAKIMINDAN KONUŞALIM SAÇLARIN CİLDİN ÇOK PARLAK NE GİBİ BAKIMLAR UYGULUYORSUN BESLENMENE DİKKAT EDİYORMUSUN?

Saçlarıma ve cildime çok önem veririm kaliteli ürünler kullanmaya dikkat ediyorum ve ayda bir mutlaka keratin bakımı yaptırtırım saclarıma.genetik olarak hiç bir zaman problemli bir cildim olmadı bu konuda çok şanslıyım.

Düzenli bir yaşamım var hergün 22.00 de yatar 07.00 de kalkarım hiç alkol ve sigara kullanmıyorum.

Tek dezavantajım tatlıya ve hamur işine düşkünlüğüm.ama düzenli sporla onuda dengede tutuyorum

10)SON OLARAK MAGAZİNKOLİK İÇİN NELER SÖYLEMEK İSTERSİN?

Benim takip ettiğim bir kac tarafsız ve kaliteli internet sitelerinden birisiniz. Bu röportaj içinde çok teşekkür ederim.hep bu başarılarınız katlanarak çoğalır umarım...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.