Yalçın Bostancı? "MÜZİK DÜNYASI KABIZLIK ÇEKİYOR"

Yalçın Bostancı? "MÜZİK DÜNYASI KABIZLIK ÇEKİYOR"

Rock müziğin usta isimlerinden Yalçın Bostancı "Geçen Yıllar" isimli albümüyle beğeni topluyor.

1997 yılında yaptığı "Rüzgar Gibi" albümü ile bir yıl içerisinde 105 konser vererek başarısının semeresini görmüştü.

2000 yılında ise aynı başarıyı "Yol Oldum" isimli albümüyle yaşayan Yalçın Bostancı, uzun süre ara verdiği müzik yolculuğuna sevenlerinin baskısıyla çıkarttığı "Geçen Yıllar" isimli albümüyle devam ediyor.

Yeni albümüyle birlikte müziğe geri dönen Bostancı "Bıraktığım yerden devam ediyorum, müzik dünyasında hiçbir gelişme olmadığı gibi büyük bir gerileme var, maalesef müzik piyasası kabızlık çekiyor" dedi. "Hala aynı isimler, yaratıcılık yok, ortalık halka yakın görünmeye çalışan ama çok uzak yaşayan şarkıcılarla dolu" diyerek hayli sert açıklamalarda bulundu.

Bostancı sözlerine "Herşeyden önce müzik yapımcısı kalmamış, çok yazık, müzik dünyasında ki kurumların, müzik yapanların hakkını da koruyamadıklarından büyük bir kısır döngü yaşanıyor ve bu kısır döngü müzik dünyasını kabızlık dönemine itiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.