Yaparsın Aşkım... 'TOPUK SESLERİ'

Yaparsın Aşkım... 'TOPUK SESLERİ'

“Yaparsın Aşkım” yarışması, 21. bölümüyle 4 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından yeni gününde evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” yarışması, 21. bölümüyle 4 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

Büyük ödül olan arabayı kazanmak için büyük bir rekabete giren çiftler yarışa “Balona Kafa Atma” oyunuyla başlıyor. Bu oyunda erkekler, yerden bir metre yükseklikte bir tabla üstünde tuttukları balonu kafa atarak patlatmaya çalışıyorlar.

“Topuk Tıkırtısı” adlı ikinci oyun “Arabaya giden yolda her şey mübah” diyen ağır ağabeylerin bol takırtılı oyunu! Bu oyunda erkekler, ayaklarında topuklu ayakkabıyla parkurda 3 turu en kısa sürede tamamlamayı deniyorlar.

“Apartman Topuk” adlı üçüncü oyunda ise kadınlar, “Kasa kasa dizer, rakipleri üzerim” diyorlar ve bellerinden tavana asılı şekilde kasaları üst üste koyarak, kat çıkmaya çalışıyorlar.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yaparsın Aşkım”da 1. ve 2. oyunu kazanan çiftler puan yerine, arabanın bir tekerine sahip oluyor. 3. oyunu kazanan çift ise, 2 tekere hak kazanıyor.

En çok tekeri toplayan iki çift, final oyununda yarışıyor, arabaya bir adım daha yaklaşıyor!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor...

“4N1K 2” FİLMİNİN OYUNCULARI “YAPARSIN AŞKIM”DA!

Ekranların fenomen yarışma programı “Yaparsın Aşkım”ın stüdyosuna bu hafta “4N1K 2” filminin oyuncuları konuk olacak.

4n1k_yaparsinaskim.jpg

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ilk film geçen sene vizyona girmiş ve gişede büyük başarı elde etmişti.

4 Mayıs’ta vizyona girecek devam filmi “4N1K 2”nin başrol oyuncuları Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş stüdyoda kahkaha dolu anların yaşanmasına neden olacak.

“Yaparsın Aşkım”da erkek yarışmacıların korkulu rüyası “Topuk Tıkırtısı” oyununu oynayan genç yetenekler, kendi aralarında da iddiaya girecekler.

Yarışmacılardan önce topuklu ayakkabı ile parkuru dört dönen gençlerin rekabeti stüdyoda renkli anların yaşanmasına sebep olacak…

Fabrika Yapım/Öner Arslanel ve FOX’un ortak yapımı “4N1K 2” 4 Mayıs’ta sinemalarda, “Yaparsın Aşkım” her Cuma saat 20.00’de FOX’ta!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.