Yaşar İpek...7 YIL HAPSİ İSTENDİ!

Yaşar İpek...7 YIL HAPSİ İSTENDİ!

Yaşar İpek, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil İpek hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'a tehditlerde bulununca mahkemelik oldu.

Yaşar İpek, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil İpek ve televizyoncu Can Tanrıyar arasında devam eden tartışmalara bir yenisi daha eklendi.

Şarkıcı Yaşar İpek, eşi ve kendisi hakkında yayın yapan televizyoncu Can Tanrıyar'ı tehdit etti.

Tanrıyar, bunun üzerine harekete geçti ve savcılığa başvurdu. 

"Mahkemeye sığınma teke tek çıkalım": Sosyal medyadan yediği tehditler sonrası Yaşar İpek'i savcılığa şikayet eden Can Tanrıyar'a yazdığı mesajlar tek tek tespit edildi.

Savcılık, şikayet sonrası ünlü şarkıcı hakkında soruşturma başlattı.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, şarkıcı Yaşar İpek, televizyoncu Can Tanrıyar'ın cep telefonuna, "Ya sen nasıl delikanlısın kancık herif benim karım hakkında yazdırıyor benim hakkımda yazıyorsun.

Alkolik pislik, erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim. Yüce mahkemelere sığınma, tanıdığın ne kadar kabadayı varsa a… k..yım sana sahip çıkarsa, ismi cismi önemli değil benimde adım Yasar İpek' şeklinde mesaj attığı tespit edildi.

 "Suçlamaları kabul ediyorum, mesajları ben attım": İpek'in yine sosyal paylaşım sitesi üzerinden Tanrıyar'ı ve sahibi olduğu "Uçan Kuş" isimli internet sitesini kastederek "Gereksiz internet sitesi alkolik korkak müptezel. 

Karısının ahını çeken şerefsiz, kansız kuş, namussuz kuş, gerçek kuşların pisliği bile olamayacak kuş" şeklinde paylaşımda bulunduğu belirlendi.

Savcılık tarafından ifadesi alınan Yaşar İpek ise tehdit ve hakaret içerikli mesajları ve paylaşımları kendisinin yaptığını, bu konuda Tanrıyar ile uzlaştığını, suçlamaları kabul ettiğini söyledi. 

"7 yıl hapsi isteniyor" 

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda şüphelinin söz konusu paylaşımları da kabul etmesi üzerine Yaşar İpek hakkında 'Basit Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarını işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Ünlü şarkıcı ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.