Yaşar İpek... SEREN SERENGİL'İN AVUKATI UZAKLAŞTIRMA İSTEDİ!

Yaşar İpek... SEREN SERENGİL'İN AVUKATI UZAKLAŞTIRMA İSTEDİ!

Ünlülerin dişli avukatı olarak bilinen ve Seren Serengil'in de avukatı olan Av. Esennur Ezgi flaş gelişme nedeniyle yargıya başvurarak "uzaklaştırma" isteyecek...

Baba Haber'in farklı yorumcusu ve  sosyal Medya fenomeni Seyhan Soylu son paylaşımıyla magazin dünyasına bomba gibi bir haber düşürdü... Seren Serengil, Yaşar İpek ve Avukat Esennur ezgi arasında yorumlara neden olacak bu haberse öyle bir detay vardı ki konu yargıya yansıyacak türden...

Geçtiğimiz yıl Türk kamuoyunda, birbirine en yakışan çift olarak gündeme gelen, magazin dünyasının " Müzmin Aşıkları " olarak adlandırılan, sonrasında olaylı bir şekilde boşanma kararı alan ünlü sahne ve sinema sanatçısı,  televizyonların fenomen sunucusu Seren Serengil ile Yasar İpek önümüzdeki hafta boşanıyorlar.

Çıkan haberlerden anlaşıldığı üzere, Yaşar İpek Seren Serengil'le birlikte yaşadığı evi terkettikten sonra çapkınlık turlarıyla gece hayatına hızlı bir giriş yapmıştı.

Medyada haberlerler çıkmaya başladığından bu yana Seren Serengil sessiz sedasız boşanma sürecini bekledi.

Dört aylık ayrılık süresinde Yaşar İpek annesi Fatma İpek'in evine taşındı. Ve kendisine ait bir ev tutmadı.

Önümüzdeki hafta davaları görülecek olan olan çiftin, boşanmalarında son celse olacağı netleşmiş olacak ki, Yaşar İpek sonunda kendisine bir ev tuttu.

Magazin dünyasında bomba tesiri yapacak olay  Yaşar İpek'in boşandıktan sonra yaşayacağı evin konumu ve yeri ile ilgili. 

Yaşar İpek hangi sebeptendir bilinmez  kandisine açılan boşanma ve diğer davalarda şikayetçi tarafın avukatı olarak bilinen Av. Esennur Ezgi'nin evinin bulunduğu binaya taşındı.  

Av EsennurEzgi'nin  Yaşar İpek'i hapse attıran bir avukat olduğunu hatırlarsak Yaşar İpek'in bu hamlesinden hangi anlam çıkacağı belli değil. Hemen akla gelen ilk soruyu soralım.

"Peki koca İstanbul'da Yaşar İpek yer bulamadı da, neden kendisini hapse gönderen avukatın evinin alt katını ikametgah olarak tuttu?"

Magazin çevreleri bu konuda çeşitli analizler yapıyor. Yaşar İpek'in boşanma süreci başlamadan önce Seren Serengil'den dolayı tanıdığı Av Esennur Ezgi'nin oturduğu evin alt katına  bile  bile gelen insan işte bu  3 sebepten dolayı ev  tutar.

1 = Düşmanını yanında tut felsefesi.

2 = Avukat Esennur Ezgi Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in de avukatı ve bir magazin programında Yaşar İpek'in  kardeşi Eylem İpek'in Zeynep Korel hakkında Lezbiyen ilişki iddiasıyla gündeme gelmişti. Bu konuda da davalıklar. Belki de "komşu olunursa kardeşine açılan davalar geri alınabilinir mi?" düşüncesiyle bir taktik geliştiriliyor.

3 = Yaşar İpek belki hala aşık olduğu kadını Seren Serengil İpek ile barışmak için avukatıyla komşuculuk oynayarak barışmak için bir bahane olması da en büyük ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Yoksa İstanbul'da 3.890.000 konut içinde sen git boşanacağın eşin Seren  Serengil İpek 'in avukatının evinin  altına taşın, komşu ol.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.