Yelda Başaran... ŞOFÖR NEBAHAT OLDU!

Yelda Başaran... ŞOFÖR NEBAHAT OLDU!

Uzman psikolog ve psikoterapist Yelda Başaran kendi hazırlayıp sunduğu toplumsal sorunları ekrana taşıdığı 'Yelda Başaran ile İşte Hayatınız' isimli programında bu hafta minibüsçülerin dertlerine derman olup hayatlarına dokunmak üzerine soluğu minibüs şoförlerinin yanında aldı.

Programda kimi zaman minibüs kullanıp kimi zaman da eline fırçayı alarak minibüs şoförlerine temizlik de yardım eden Yelda Başaran, uzman psikolog ve psikoterapist kimliği ile de Şoförlerin trafik de yaşadığı sıkıntılarını dinleyerek şoförlere minibüste adeta psikoterapi yaptı.

yeldabasaran-sofornebahat1.jpg

 Yelda başaranın kafasında ki şapkası giyiniş tarzı ve şoförlere olan samimi yaklaşımı minibüs Şoförlerine Fatma Girik’in 1970 yılında canlandırdığı Şoför Nebahat'i anımsattı ve Minibüs Şoförleri tarafından Yelda Başaran 2012 model Şoför Nebahat ilan edildi.

 Ekranlara yeniden ‘’işte hayatınız programı ile geri dönen  Yelda Başaran24 Ocak 2022'de COVID-19'a bağlı organ yetmezliği nedeniyle İstanbul'da 79 yaşında hayatını kaybeden Fatma Girik için;

Fatma Girik benim televizyon ekranlarında sunduğu toplumsal sorunlara yer verdiği ‘’Yetiş Fato’’ isimli programında örnek aldığım bir rol modelimdi.

Gerek televizyon ekranlarına gerekse sinemaya böyle değerli isimler kolay gelmiyor.

Fatma Girik‘i hiçbir zaman unutmayacağız. O bizim her zaman kalbimiz de yaşayacak .

Zaten onun gibi gerçek sanatçılar hiçbir zaman ölmez.

Onlar bizim hem kalbimizde hem de geride bıraktıkları eserlerle her zaman zihinlerimizde olacak .

Bugün bu programda bin bir zorluk içinde saatlerce direksiyon boşunda oturarak bizlerin ulaşımımızı sağlayan gerçek emekçiler şoförlerimiz  tarafından Şoför Nebahat’e benzetilmek benim için büyük bir gurur kaynağı ve onurdur dedi.

Fatma Girik’e buradan rahmetler gönderiyor şoför arkadaşlarımız ile birlikte onu bir kez daha büyük bir saygı ve özlemle anıyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.