Yeliz Yeşilmen….'AFRODİT'İ KIZDIRACAK AÇIKLAMA!

Yeliz Yeşilmen….'AFRODİT'İ KIZDIRACAK AÇIKLAMA!

Yeliz Yeşilmen, Show TV'de yayınlandığı dönemde çok konuşulan; Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un gezi programı 'Dünya Güzellerim' ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuşan Yeliz Yeşilmen'in, "Banu Alkan bir açıklaması vardı; 'Bülent Ersoy ıstakoz yemeyi benden öğrendi' diye" sorusuna verdiği cevap olay oldu.

Ünlü şarkıcı, "Banu Alkan'la ilgili çok enteresan bir şey duymuştum. Uçakta o programa giderken business class'ta havyar ikram ediliyor. O da bedava buldum diye yemiş de yemiş, yemiş de yemiş. Biliyorsunuz 12-13 saat uçuş var, lavabo krizi yaşamışlar. Bunu o ekipten biri anlattı" dedi.

"Yine olay olmasın, ne olur kimse bana saldırmasın. Lavabolar tıkanmış, yani anlatamayacağım. Bunu duymuş muydunuz?"

Yeşilmen, "Çok değişik, enteresan olaylar yaşanmış. Lavabo batmış, uçak batmış... 'Mide ameliyat şart' diyorum, tavsiye ediyorum" sözleri ile Banu Alkan'ı hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir mekanda objektiflere takılan Banu Alkan, ‘Dünya Güzellerim’ programında birlikte kamera karşısına geçtiği Bülent Ersoy'un “Vieatnam’da ıstakozu benden öğrendi. Her gün ısmarlıyordum ona. Istakozcu oldu” açıklamasına, “Çok doğru, çok haklı” karşılığını vermişti.

Sanatçı Hülya Avşar’ın, “Türkiye’nin en güzel kadını benim” açıklaması hakkında ise ünlü oyuncu, “Hülya Avşar’a bir şey öğretemedim, Banu Alkan’dan sonra gelir” ifadelerini kullanmıştı.

Şov programıyla televizyonlara döneceğini dile getiren 61 yaşındaki 'Afrodit', “Banu Alkan ile dünya şov geliyor. Afrodit şov” şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.