YENİ BİR BAŞLANGIÇ, YENİ BİR HEYECAN!

YENİ BİR BAŞLANGIÇ, YENİ BİR HEYECAN!

Her yeni başlangıç heyecan yaşatır!...İşte bende bugünlerde öyle bir heyecan içindeyim uzun zamandır kapılarını bana açarak magazin haberciliğinde pişmemi sağlayan Sivridilli.com?un sahibi Cinozzy?e teşekkür ederim?

Bilgi dağarcığıma biraz daha bilgi eklemek yeni şeyler öğrenmek ve uygulamak için artık Magazinkolik?teyim? Eminim ki bir magazin okulu gibi olan yeni yerimde çok yakın bir zamanda yayın hayatıma geçireceğim kendi magazin sitem için çok şeyler öğreneceğim? Bu konuda bana destek olan sevgili Nurcan Sabur?a da buradan teşekkür etmek isterim?

Çok farklı bir çalışma hayatından biraz şartların birazda sanatçı bir aileden gelmenin verdiği o hareketli renkli çalışma ortamının çekim gücüne kapılıp hayatımı artık bu şekilde devam ettirme kararı almıştım?

Yavaş yavaş emek üstüne emek ekleyerek geldiğim bu zamana kadar karşıma çok fazla sayıda insan çıktı çoğundan destek gördüm çünkü bana inanmışlardı ama her işte olduğu gibi beni üzenlerde oldu!...

Ama her şerde bir hayır vardır!

Çok istediğim hayalini kurduğum isteklerimi hep ertelemek zorunda kalmıştım şimdi ise artık zamanının geldiğini düşünerek yola çıkıyorum. Evrene güzel enerji yollarsanız ve gönülden isterseniz gerçekleşiyor benimde hayallerimin gerçekleşmesine bir adım kaldı.

O hayallerin hayata geçmesine kadar bu köşeden size sesleneceğim?

Sevgiyle huzurla kalın!..

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.