Yeni Gelin... KAYNANALAR, KALENDER AĞA'NIN GÜVENİNİ KAYBEDİYOR!

Yeni Gelin... KAYNANALAR, KALENDER AĞA'NIN GÜVENİNİ KAYBEDİYOR!

“Yeni Gelin”, şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan 13. bölümüyle 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV’de!

“Yeni Gelin”in 13. bölümünde; Kalender, kadınların planını anlamış, onları kendi kazdıkları kuyuya düşürmüştür. Kadınlar, zengin olacağız derken kocalarının güvenini tamamen yitirmiştir.

Kalender kadınlara kimsenin tahmin edemeyeceği bir ceza verir. Kadınların, konakta hiçbir itibarı kalmamıştır. Kadınlar, rütbeleri sökülmüş birer komutan gibidir. Her biri, hanım ağalıktan, ırgatlığa düşürülmüştür.

adınların tenzili rütbesi, evdeki dengeleri değiştirmese de kadınlar buna daha fazla tahammül edemez ve yine evi terk ederler.

Hepsi, baba evine dönmeye karar verse de soluğu Möhteber’in yanında, Baran’ın evinde alırlar. Mecburi, bir gün orada konaklayacaklardır.

Kağan, babasının dediği gibi, Hazar’ın çocuk sahibi olma meselesine el atar. Onu, tedavi etmenin bir yolunu bulur. Bu tedaviyi, Bella ve Nazgül’ün öğrenmesiyle işler sarpa sarar. Kadınlar, kocalarına baskın yaparlar.

Ve kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir manzarayla karşılaşırlar. Kadınların, evlerini terk etmesine sebep olan altınlar, Kamilla’dadır. Fakat Kamilla, şeytana uymuş, altınlarla birlikte kaçma planları yapmaya başlamıştır.

Kızını ve kocasını geride bırakıp altınlarla birlikte ülkeyi terk edecektir. Tabi bu planı ondan önce öğrenen başkaları da vardır. Ve harekete geçmekte gecikmezler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.