Yeşim Salkım... GÜLBEN ERGEN'E YİNE MEYDAN OKUDU!..

Yeşim Salkım... GÜLBEN ERGEN'E YİNE MEYDAN OKUDU!..

Beyaz Tv'de Söylemezsem Olmaz programına katılan Yeşim Salkım Gülben Erken ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Salkım eski eşi Hakan Uzan'ın o dönemde elinde Gülben Ergen'e ait kasetler olduğunu ve bunu izlediğini ilk kez canlı yayında açıkladı.

Beyaz TV'de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz Programına katılan Yeşim Salkım Gülben Ergen ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.

Eski eşi Hakan Uzan ile Gülben Ergen'in beraberliklerini bir kez daha canlı yayında net bir şekilde açıklayan Salkım "Ayrıldığım eşim Hakan Uzan beni karşısına aldı, bir hata yaptım dedi ve Gülben Ergenle ile birlikte olduğunu söyledi."

O dönem Reha Muhtar'a bağlandığı söyleyen Salkım Gülben Ergen ile ilgili " Ona kasetini sorun dedim.

Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve herkesin bildiği kaseti. O dönem o kasetten 3 tane varmış bir tanesi de eski eşim Hakan Uzan'da bulunuyordu, ben ve oradaki herkes o kaseti izledi" açıklamalarında bulundu.

Yeşim Salkım Gülben Ergen'in eski sevgili Tolga Duğles ila 1 ay önce buluştuğunu söyleyerek " Bir ay önce Tolga Duğles ile buluştum.

Karşılıklı oturdum konuştum kahve içtim. Her şeyi biliyorum ama söyleyemeyeceğim şeyler var.

Şu kadarını söyleyim, bildiğimi bil Gülben Ergen! Ben Tolga Duğles ile karşılıklı oturdum konuştum.

Nerede ev kiraladığını, burada nerede yaşadığını da biliyorum Tolga'nın. Kızının senin hakkında ne düşündüğünü de biliyorum." diyerek Gülben Ergen'e canlı yayında meydan okudu.

Ben kendi derdimdeyim diyen Yeşim Salkım "18 yıl önce söylediklerimin kelime kelime arkasındayım. Ben bu yoldan vazgeçmicem.

Gülben Ergen ben çok acı çektim bari bu sefer sen akıllan başka kadınlar acı çekmesin. Erkek kardeşini ve babasını kaybetmiş.

Çok zor bir hayatı olmuş. Çok açlık çekmiş bir kadın Gülben Ergen. Ben böyle bir kadının daha merhametli olmasını beklerdim." dedi.

Gülben Ergen'in benim taklidimi Özgür Aras'la defalarca yaptı diyen Yeşim Salkım " Özgür çok güzel yapar bu işleri.

Ben Özgür Aras kadar insanların yüzüne gülüp arkasından konuşan başka bir insan tanımam" diyerek canlı yayında Özgür Aras içinde bomba açıklamalar yaptı.

Burak Törer benim birlikte iş yaptığım 15 sene önceden tanıdığım arkadaşım diyen Salkım "Kadir İnanır'ın en büyük fanlarından birdir Burak Törer ve Gülben Ergen'i Marziye dizisi setinden tanışıyorlar.

Burak Törer'i görsem slm vermem konuşmam. Ben onu uyardım. 20 sene önce gidiyor Marziye setinde aşık olmuyor da 20 sene sonra mı aşık oluyor.

Bu nedir? Burak da fırsattan nemalan bir adam" açıklamasını yaptı.

Gülben Ergen, Deniz Seki ve Demet Akalın'ı beraber gördüğüm zaman şuurumu yitiriyorum diyen Yeşim Salkım "Üçününde sesi birbirinden bed.

Üçünün de aynı yerde olması yanlış. Deniz Seki'nin ince narin sesi vardır ama ben şarkıcı canlı okurken tanırım. Canlı okuduğunda detone oluyorlar sürekli."

Demet Akalın'ın hiç boşanmasını istemezdim diyen Yeşim Salkım "Ben geçen sene Demet'e sen mutsuzsun dedim.

O kadar belli ki senin mutsuzluğun bir şey var. Yani evliliğinde Demet'in eksik bir şey vardı. Çocuğun var kocan var paran var ama...ki ben demet'in hiç boşanmasını istemezdim.

Demet ile hiçbir samimiyetim yok. Hayatımda bir kere kahve içmişimdir o kadar" açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.