Yetkin Dikinciler... BUZ GİBİ HAVADA HAVUZA ATLADI!..

Yetkin Dikinciler... BUZ GİBİ HAVADA HAVUZA ATLADI!..

Yetkin Dikinciler başrolünü oynadığı atv'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'de rolü için soğuk havada elbiseleriyle havuza atladı.

'Hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir' sloganıyla yola çıkan ve mezarcı Bahtiyar'ın istemeden silah kaçakçısı Rıfat Çakar'ın yerine geçmek zorunda kaldığında başına gelen tirajikomik olayları eğlenceli bir dille anlatan atv'nin yeni dizisi

'Bahtiyar Ölmez'de olaylar birbirini kovalıyor. Dizide adamlarıyla alışveriş sırasında bilmeden kurusıkı tabancalar satın alan sahte Rıfat, kayınpederi Aytekin Yavuz'u sinirlendiriyor. Malikanesini basan Aytekin'in kendisine kurusıkı tabancayla ateş etmesinden korkan Bahtiyar korkudan havuza atlıyor. Çekimlerde silahın patlamasıyla birlikte elbiseleriyle eksi beş derecedeki havuza atlayan Yetkin Dikinciler, çok üşümesine rağmen sahnelerde rolünün gereğini yaptı. Sahnelerin iyi olması için elinden geleni yaptığını ifade eden Dikinciler, "Senaryoda ne yazıyorsa biz onu yapmak durumundayız. Hava ve su çok soğuktu. Çok üşüdüm ama işimin gereğini yaptım. Rol için gerekeni yapmak bizim işimiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.