Yıldız Asyalı... BİR AYLIK EVLİLİK BİTTİ, 'ZATEN RESMİ NİKAHIMIZ YOKTU!'

Yıldız Asyalı... BİR AYLIK EVLİLİK BİTTİ, 'ZATEN RESMİ NİKAHIMIZ YOKTU!'

Oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran’da yönetmen Kerem Saka ile Bodrum’da nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde sorunlar yaşayan çift, önceki gün evlerini ayırdı.

Yaşanan bu sürpriz gelişme sonrasında gözler çifte çevrildi. Sadece 30 gün süren evlilik ardından boşanma kararı alan ikiliden Yıldız Asyalı, ayrılığın nedenini ‘2. Sayfa' programına şu sözlerle anlattı:

“Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum.

Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık”

Kerem Saka'dan açıklama

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından, Kerem Saka'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Saka'nın açıklaması şöyle:

Yıldız’la evimi birleştirirme aşamasında bir kurt köpeği sahiplenmek istediğini söyledi. Ben bu fikre çok sevindim ve çevremi kullanarak ona sahiplendiği köpeği ben buldum.

Köpeğin nakliyesiyle ilgili vermiş olduğum paranın üstüne benim çocuklarıma bakmamı sorun etti ve bunun üzerine evden yolladım. Sürükleyerek attığım doğru değildir.

Köpeğin kaybolması da dahil sonraki süreçle ilgili hiçbir alakam yoktur. Ama Yıldız bütün bu süreçlerden beni sorumlu tuttu.

Kendisi değerli bir insandır. Ama çocuklarım daha değerlidir. Yolu açık olsun.

Köpeğine ne oldu?

"Oğlumu bulamıyorum"

Hayvanseverliği ile tanınan oyuncu Yıldız Asyalı bir süre önce barınaktan bir K-9 köpeği sahiplendi.

Köpeği kendisine getiren kişiler birkaç gün sonra da “Aşıya götüreceğiz” diye aldılar. İddiaya göre; sonrasında kayıplara karıştılar.

İsyan eden Asyalı “Oğlumu bulamıyorum. Telefonlarıma çıkmıyorlar. Bunu yapan Ebru adlı şahsı dava edeceğim” diyerek gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.