“Yılın Yıldızları Ödülleri’… SAHİPLERİNİ BULDU

Altınyıldız Classics sponsorluğunda, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nin bu yıl 19’uncusu, 11 Mart Perşembe akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nin bu yıl 19’uncusu, 11 Mart Perşembe akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

 

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve her yıl medya, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı 19'uncu Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu ile birlikte iş adamı, iş kadını, kadın dizi oyuncusu, erkek dizi oyuncusu, en iyi ekonomist, şirket, sivil toplum kuruluşu, dizi, sporcu ve tiyatro oyunu gibi 33 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

 

Covid-19 salgını nedeniyle seyircisiz gerçekleşen ve sunuculuğunu Bay J’nin üstlendiği, ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde, 2020 Yılının En Beğenilen İş Adamı Ödülü Ali Koça’a verildiÖdül törenine canlı olarak bağlanan Ali Koç, “Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nü tebrik ediyorum ve bu ödülün daha nice yıllara evrilmesini temenni ediyorum” diyerek şöyle devam etti:

“35 bini aşkın Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen bu ödül tabi ki benim için çok büyük kıymeti değeri var. Benim için gençlik tarafından verilen her türlü ödülün, tecrübenin, hikayelerin büyük kıymeti var. İnşallah en kısa zamanda normalleşiriz, inşallah en kısa zamanda gençler okullarına, kampüslerine, hocalarına, üniversitenin akademi dışında o keyifli anlarına tez zamanda kavuşabilirler. Ama o zamana kadar da en önemli şey hepimiz için sağlığımızın yerinde olması ve bir de kurallara uyabilmek ki büyük bir dayanışma ile buraya kadar gelebildik. Bundan sonra da ne kadar o dayanışmayı sürdürebilir o kurallara uyabilirsek o kadar çok normalleşmeye yaklaşırız diye düşünüyorum ama görünen o ki en azından 12-18 ay daha bu virüs hayatımızın bir parçası olacak. Gençler, gençliğinizin ve üniversite yıllarınızın kıymetini bilin, mutlu olmaya çalışın hem akademik hem de sosyal hayatınızda dengeli yaşamaya çalışın. Ben hep gençlere, çocuklara, kendi çocuklarıma mütemadiyen aynı şeyi söylüyorum. İyi insan olun iyi insan olmak kadar da iyi insan olarak kalmak da çok çok önemli. Denemekten, tecrübe etmekten kaçınmayın, başarısız olmaktan kaçınmayın, inanın ki ne kadar çok başarısızlığı tadarsanız o kadar büyük tecrübe kazanıyorsunuz ve kıymetini ileride görüyorsunuz. Beni bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum”.

 

2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu seçilen Kerem Bürsin, “Bu ödüle beni layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim, çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için o yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler, umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir ve daha güzel günler gibi bizi bekler” dedi.

            

2020 Yılının En Beğenilen Kadın Şarkıcı Zeynep Bastık, “Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bunlar benim için gerçekten çok kıymetli ödüller, çok teşekkürler, çok heyecanlıyım” dedi.

 

Ödül törenine canlı olarak bağlanan ve 2020 Yılının En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu seçilen Mert Fırat, “Üçüncü kez bu ödüle layık görüldüm. Çok mutluyum. İlk defa katılamadım malum çalışıyorum. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İşletme Klübü’nün sanata olan yaklaşımı, inovasyona, teknolojiye ve gençliğe olan yaklaşımını çok önemsiyorum. Sürdürülebilirliğe, iklim ve küresel ısınmaya olan yaklaşımına bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Böyle çok farklı disiplinleri bir arada bulunduran ve bu bakış açısında oldukları için ödülümü de çok yakın zamanda kaybettiğimiz Rasim Öztekin’e armağan ediyorum. beni unutmadığınız içinde çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Ödül töreni sırasında haber merkezinde olan ve törene canlı olarak bağlanan, 2020 Yılının En Beğenilen Haber Spikeri Cem Öğretir, “17. Yılın Yıldızları ödülünü de almıştım. Hala haber merkezindeyim, hala çalışıyorum, işimin başındayım bu ödüle layık olmaya çalışıyorum” diyerek şöyle devam etti:” Geçen yıl alamadım, muhtemelen hata bendeydi demek ki yeterince gençlere hitap edemedik, işimizi doğru yapamadık ama 19.su artık benim elimde. 20. için de yer açıyorum onu da oraya bekliyorum çok teşekkür ediyorum, gerçekten gençlerin ilgisine mazhar olmak gerçekten kolay bir iş değil.”

 

 

2020 Yılının En Beğenilen Erkek Şarkıcı Ödülü’nün sahibi Oğuzhan Koç, “Çok kıymetli bir ödül” dedi ve “Bu salonda bir ödül daha aldım bundan 4-5 yıl kadar önce. O da en iyi talk show ödülüydü, 3 adam ile o bitti ödülden sonra. Umuyorum bu ödül müzik kariyerim için de aynı etkiyi yaratmaz” esprisini yaptı ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

 

 

2020 Yılının En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, “Bugün Türkiye’de ilk corona virüs vakasının ortaya çıkışının birinci yıl dönümü. Hayatın akışının, anlamının herkes için değişitiği bir yıl geçirdik” diyerek herkesi çocuk istismarı ile canla başla mücadele eden sivil toplum kuruluşu UCIM’e destek olmaya davet etti.  

 

2020 Yılının En Beğenilen Müzik Grubu maNga’nın solisti Ferman Akgül, “Bu ödül ile bağımız çok eskilere dayanıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Beşiktaş’taki kampüsünde çok özel konserlerimiz oldu. Bize verilen çok özel ödüller oldu bu da onlardan bir tanesi. maNga’nın diğer üyeleri de şu an stüdyoda yeni bir albüm kayıt ediyoruz. Bu ödül o yüzden bizim için yine çok değerli. Özellikle bu dönemde zorluk çeken tüm müzisyenler için çok değerli. Üniversiteyi üniversite yapan yüz yüze olan iletişim ve sosyal düzendir. Zor zamanlar geçiren tüm müzisyenler adına özellikle de tüm rock grupları adına bu ödülü almak istiyorum” diyerek ‘Zor’ şarkısını seslendirdi ve sahneden ayrıldı

 

 

2020’nin Yıldızları:

 

2020 Yılında En Beğenilen Show Programı: Masterchef Türkiye

2020 Yılında En Beğenilen Erkek Şarkıcı: Oğuzhan KOÇ

2020 Yılında En Beğenilen Kadın Şarkıcı: Zeynep BASTIK

2020 Yılında En Beğenilen Müzik Grubu: maNga

2020 Yılında En Beğenilen Şarkı: Kafamda Kentsel Dönüşümler- İkiye On Kala

2020 Yılında En Beğenilen İş Adamı: Ali KOÇ

2020 Yılında En Beğenilen İş Kadını: Güler SABANCI

2020 Yılında En Beğenilen Şirket: Aselsan

2020 Yılında En Beğenilen TV Kanalı: TV 8

2020 Yılında En Beğenilen Reklam Filmi: Yanlarımda Ol Diye (Allianz)

2020 Yılında En Beğenilen Haber Spikeri: Cem ÖĞRETİR

2020 Yılında En Beğenilen Spor Programı: %100 Futbol

2020 Yılında En Beğenilen Sporcu: Red Bull Sporcusu Yağız AVCI

2020 Yılında En Beğenilen Kültür Sanat Programı: Vapurda Çay Simit Sohbet

2020 Yılında En Beğenilen Gazete: Hürriyet

2020 Yılında En Beğenilen Dergi: National Geographic

2020 Yılında En Beğenilen Kitap: Madalyonun İçi-Dr. Gülseren BUDAYICIOĞLU

2020 Yılında En Beğenilen Film: Aşk Tesadüfleri Sever 2

2020 Yılında En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu: Dilan Çiçek DENİZ

2020 Yılında En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu: Uraz KAYGILAROĞLU

2020 Yılında En Beğenilen Dizi: Bir Başkadır

2020 Yılında En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu: Cansu DERE

2020 Yılında En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu: Kerem BÜRSİN

2020 Yılında En Beğenilen Dizi Film Müziği: Toygar IŞIKLI (Babil)

2020 Yılında En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi: Engel Tanımayanlar (Turkcell)

2020 Yılında En Beğenilen Sivil Toplum Kuruluşu: Akut

2020 Yılında En Beğenilen Ekonomist: Mahfi EĞİLMEZ

2020 Yılında En Beğenilen Radyo Programı: Ara Gaz

2020 Yılında En Beğenilen Tiyatro Oyunu: Cimri

2020 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu: Melis BİRKAN

2020 Yılında En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu: Mert FIRAT

2020 Yılında En Beğenilen DJ: Doğuş ÇABAKÇOR

2020 Yılında En Beğenilen Digital İçerik Üreticisi: Noluyo Ya¿

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.