YouTube... "KARANLIK TEMA" SEÇENEĞİ İLE ŞİMDİ ANDROİD'DE!..

YouTube... "KARANLIK TEMA" SEÇENEĞİ İLE ŞİMDİ ANDROİD'DE!..

Android için YouTube uygulaması güncellenedi. Güncelleme ile YouTube karanlık tema seçeneğine kavuştu.

Google’ın bünyesinde yer alan YouTube, yeni özelliklerini ilginç bir şekilde ilk olarak Android‘de sunmak yerine iOS‘te sunuyordu. Bu duruma en son karanlık tema seçeneğini örnek gösterebiliriz. iOS’te aylardan beri varolan karanlık tema seçeneği bugün Android platformuna geldi.

Beyaz rengin özellikle gece saatlerinde gözü yakmasından şikayetçi olan kullanıcılarını düşünen YouTube, son güncellemesi ile karanlık tema seçeneğini Android kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Ancak bu karnalık tema aynı Twitter‘da olduğu gibi tam anlamıyla siyah renk skalasına sahip değil. Tam anlamıyla siyah olmayan bu tema OLED ve AMOLED ekranlı telefonlarda maalesef ki batarya tasarrufu sağlamıyor.

YouTube uygulamasının son sürümünü buradan indirerek Android cihazlarınızda karanlık tema seçeneğini kullanabilirsiniz. Karanlık tema için; YouTube>Profil>Ayarlar>Koyu tema seçeneğini aktif etmeniz yeterli olacaktır.

YouTube Karanlık Tema

Çıktığı günden beri karanlık temayı iOS’te kullanan biri olarak, bu opsiyonun beyaz temadan daha iyi bir deneyim sunduğu söyleniyor. Bakalım Android kullanıcıları YouTube’un karanlık temasını beğenecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.