Zahide Yetiş’le... EVLİLİK SONRASI YAPILAN BÜYÜK YANLIŞLAR!

Zahide Yetiş’le... EVLİLİK SONRASI YAPILAN BÜYÜK YANLIŞLAR!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

Programın bugün yayınlanan bölümünün konuğu herkesin ilgiyle takip ettiği Evlilik ve İlişki Terapisti Selin Karacehennem ve Gazeteci Elif Aktuğ oldu. Seyircilerden gelen soruları yanıtlayan Selin Karacehennem, mutlu evlilik ve çocuk gelişimi için önemli tüyolar verdi.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; “Kayınvalide Gelin İlişkileri”, “Evliliklerde Sosyo Ekonomik Durumun Etkileri”, “Aldatma”, “Evlendikten Sonra Yaşanan Zorluklar” ve “Üvey Çocuk Üvey Anne İlişkisi” Evlilik ve İlişki Terapisti Selin Karacehennem ile muhteşem bir sohbet gerçekleşti.

JET HIZIYLA BOŞANAN ÜNLÜLER!

Mutlu bir evlilik yürütemeyen ve jet hızıyla boşanan ünlüler de “Zahide Yetiş’le”de masaya yatırılan konular arasındaydı. Selin Karacehennem ve Elif Aktuğ’un değerlendirdiği en kısa süren ünlü evlilikleri arasında; sadece 2 saat evli kalan Hande Ataizi ve Fethi Pekin çifti, 1 gün evli kalan Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir çifti, 15 gün evli kalan Halil Sezai ve Zehra Kaya çifti, 9 ay evli kalan Keremcem ve Seda Güven çifti yer aldı. Bunu gibi bir çok ünlü evliliğinin masaya yatırıldığı programda, yapılan yanlışlar ve çiftlerin asıl amaçları değerlendirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.