Zeki Çetin… 80.YAŞ GÜNÜNÜ DOSTLARIYLA SAHNEDE KUTLADI!

Zeki Çetin… 80.YAŞ GÜNÜNÜ DOSTLARIYLA SAHNEDE KUTLADI!

Türk Sanat Müziğinin mihenk taşlarından biri olan Zeki Çetin geçtiğimiz günlerde kendi işletmeciliğini ve aynı zamanda kendi sahne aldığı mekanda dostlarıyla birlikte 80.yaş gününü kutladı.

Türk Sanat Müziğine bir çok eser ve sanatçı kazandıran Zeki Çetin uzun yıllar işletmeciliğini yaptığı Pınar Restaurantta sanatçı dostlarıyla birlikte 80.yaşını kutladı. 80 yaşında olmasına rağmen hala dinç ve sahnede program yapan Zeki Çetin doğum günü pastasını eşi ve kızlarıyla beraber kesti.

Zeki Çetin’in bu özel gecesine dostları halk müziği sanatçısı Recep Kaymak, Gökhan Sezen, TRT halk müziği sanatçısı Sevim Seçkin, İnci Çayırlı ve 1968 yılında  Haftasonu gazetesi altın ses yarışmasında  2.olan Vedat Çetinkaya ve 3. olan Nedim Utkan’da sanatçıyı yalnız bırakmayan dostları arasındaydı.

Zeki ÇETİN

Türk Müziği Sanatçısı

17 Kasım 1940 Karabük doğumlu Zeki Çetin, eğitim hayatını babasının devlet memuru olması sebebi ile farklı illerde yapmasının yanısıra Ankara’da tamamlamıştır.

Asıl mesleği muhasebecilik olan Zeki Çetin, 1968 yılında Hafta Sonu Gazetesinin Altın Ses yarışmasını kazanıp sanat dünyasına girdi. Zeki Çetin kariyerine, kendisine ait olmayan işletmelerde ses sanatçısı olarak başladı. Bu 14 yıllık deneyimi ona sektörde bilgi birikimi bıraktı, sektörün avantajlı ve dezavantajlı yönlerini değerlendirip 1982 yılında Caddebostan Pınar Restoranı satın aldı. Bu tesiste sanat dünyasına, Bekir Ünlüataer, Gökhan Sezen ve Ayşe Ekiz gibi isimleri kazandırdı.

6-001.jpg9.jpg10.jpg8.jpg7.jpg11.jpg4-002.jpg12.jpg2-003.jpg3-001.jpg5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.