"Sanat Güneşi"nin  yıllar sonra yeniden gündeme gelen yorumu... 'TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIR!2

"Sanat Güneşi"nin yıllar sonra yeniden gündeme gelen yorumu... 'TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIR!2

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yıllar önce sanat güneşinin rakip olarak gösterilen Bülent Ersoy'a yorumu yeniden gündem oldu.

Müren kendisine yöneltilen Bülent Ersoy size rakip mi sorusuna " Taklitler asıllarını yaşatır, kullar kulları yaratamaz" diyerek göndermede bulunmuştu. Ersoy'un sanat güneşi Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar yargıya taşındı. Müren'in yeğenleri Ersoy'a dava açtı. 

Durak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Zeki Müren'in yıllar önce Bülent Ersoy'a yaptığı yorum gündem oldu. Kendisine yöneltilen Zeki Müren ile Bülent Ersoy’u birbirine rakip iki sanatçı gibi gösterilmesine sanat güneşinin yorumu yıllarca sürecek olan kavganın da ateşlenmesine neden oldu. 

İşte Zeki Müren'in yıllarca düşmanlık yaratacak o röportajdan satır başları: 

 “Sanat alemine adımını atan her gence ömür boyu başarılar dilerim. Aslında bu sorunuzun cevabını 2000 yılında vermek isterdim. 

Kullar kulları yaratamaz 

Bir Fransız atasözü vardır. “Kullar kulları yaratamaz” ben 26 yıldır sahnelerdeyim. Dinleyicilerimin ve beni sevenlerin teveccühünün sonucudur bu. 2.5 yıl şarkıcılıkla halkın sevgilisi olunmaz. Bugüne kadar bana rakip diye ortaya birçok sanatçı çıkardılar.

Taklitler asıllarını yaşatır 

 Ama şuna inanıyorum ki taklitler aslını yaşatır. Bunlar benim canlı afişlerimdir. Yağmur yağar rüzgar eser kağıt afişler yırtılır. Ama canlı afişler beni hatırlatır” açıklaması ile uzun süre gündem olmuştu. 

Dava açıldı

Öte yandan Ersoy'un Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptıkları programdaki 1996'da vefat eden Zeki Müren hakkında yaptığı ''Acımasız ve kıskanç biri. Bana olan kıskançlığından öldü" ve diğer suçlamalar için yeğenleri sanatçıya dava açtılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.