Zeynep Alkan... DANS VİDEOSU İLE İLGİLİ KONUŞTU!

Zeynep Alkan... DANS VİDEOSU İLE İLGİLİ KONUŞTU!

Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Anne-babasının izinden gidip oyuncu olan, en son babasının yönetmenliğini yaptığı ’40 Yalan’ filmi için kamera karşısına geçen Zeynep Alkan, bir dönem çok konuşulan ‘seksi dans’ videosuna açıklık getirdi.

Zeynep Alkan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

- O dans videosunu çekerken herkesin konuşacağı akılıma hiç ama hiç gelmedi. Hele hele haber olup da ‘seksi dans’ başlığıyla ön plana çıkarılacağını hiç düşünmedim.

- Yorumlarda da bakarsanız beni destekleyen mesajlar vardı. Bu dans olay olduktan sonra ona cevap olarak videolar çektim, ‘içimden gelerek, insanları mutlu etmek güzel enerji vermek istedim’ dedim.

- Benim hayatta en sevdiğim şey insanları güldürmek. Çocukluğumdan beri insanları güldürüyorum. Bu videoyu çekme amacım da buydu.

- Olay farklı yerlere geldi. Babama kadar gitti. Babam da beni bildiği için destekledi. ‘Kızım olduğu gibi dans etti. Hep beraber dans edelim’ dedi.

- Sosyal medyada içimden ne geliyorsa onu yapıyorum insanlar beni bu yüzden seviyor. Sosyal medya fenomenleri olmak isteyenlere önerim kendiniz gibi olun.

"ESTETİK YAPTIRMADIM" 

- Yüzüme estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Burnumun estetik olduğunu düşünüyorlar ama estetik yok burnumda da.

Eğer yüzünü değiştirirsen herkes gibi olamaya başlıyorsun bu da mesleki hayatında senin önünü kapayabilecek bir şey diye düşünüyorum.

- Büyünce belki 350 kilo olursam ben de mide mi aldırırım (gülüyor). Bu sözlerim babama değil, herkes midesini aldırıyor.

5dd546fe5542830b8033063a.jpg

- Babamla çok benziyoruz. Bazen çatıştığımız oluyor ama beni anlıyor. Çok yakın arkadaşız, birbirimizi dinliyoruz. Bir de ben yurtdışında eğitim aldığım için çok fazla tartışma yaşayamıyoruz mesafelerden dolayı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.