Zeynep Aydemir?  HEM KARIYERLI HEM  SEKSİ HEM GÜZEL?

Zeynep Aydemir? HEM KARIYERLI HEM SEKSİ HEM GÜZEL?

Tiyatro, Televizyon deneyimleri olan ve gerek sunuculuk gerekse oyunculukta birçok alanda savaş veren Zeynep Aydemir kariyerini yükseltmek için de elinden geleni yapıyor.

Zeynep Aydemir; İstanbul Üniversitesi, Sanat Tarihi Bölümü Master mezunu? İngilizce bilen, tiyatro, TV deneyimleri olan ve gerek sunuculuk gerekse oyunculukta birçok konuda savaş veren Zeynep Aydemir kariyerini yükseltmek için elinden geleni yapıyor.

Lisede ve üniversitede tiyatro kulübünde amatör olarak tiyatroyla başlayan ilgi, Kenter Tiyatrosu'ndan sıkıştırılmış konservatuar eğitimi tadında kursları, Özel tiyatro gruplarıyla çalışmanın ardından onu Plato Film'e dizi görüşmesine kadar götürdü. Böylelikle dizi oyunculuğuna baslayan Zeynep Aydemir ardından Ayla Algan'dan dizi ve sinema oyunculuğu eğitimi dersleri aldı.

Peter Brook seminerinde oyunculuk eğitimine de önem veren Aydemir; 1997 yılında kaybettiği tiyatro oyuncusu ablasi Aysen Aydemir'i de rol modeli olarak örnek aldı.

"Deli Duran", "İmkansız Aşk", "Şöhret Okulu", "Nazlı Yarim", "Sinekli Bakkal" gibi yapımlarda aldığı rollerin yanında Türkan Soray'la da çalışma fırsatı buldu. Zeynep Aydemir, pek çok reklam filmlerinde de oynadı? Bu arada birkaç televizyon programnda da sunuculuk yaptı?

Son olarak da "Recep İvedik"in sinema filminde "Ceren" karakterini canlandıran güzel oyuncu;şSu anda Kanal 1 için çekilen "Rüzgar" adli dizide yer alıyor? İdolünün Natalie Portman olduğunu da sözlerine ekleyen Zeynep Aydemir "Asık olduğum zaman çok mutlu olurum gerisi teferruat" diyor.

FOTOĞRAFLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.