Zeynep Bastık... İLK ALBÜMÜ ZEYNODISCO YAYINDA!

Son yıllarda yayınladığı solo ve düet teklilerle Türkçe Pop müzikte önemli bir yer edinen Zeynep Bastık, ilk albümü Zeynodisco’yu yayınladı.

7 AYRI & 7 AYNI KADIN ZEYNODISCO’DA!

“İçimde keşfettiğim tüm kadınlar Zeynodisco’da kendi şarkılarını söylüyor” diyen Zeynep Bastık’ın ilk albüm şarkılarının büyük bölümünde kendisinin ve Serhat Şensesli’nin imzası var.

Albüm sürecinin aynı zamanda ‘kendini keşfetme süreci’ olduğunu anlatan Zeynep Bastık, içindeki özgüvenli, depresif, dinamik, yorgun, takıntılı, sevimli, aşık kadınların ZeynoDisco’da buluştuğunu ifade ediyor.

KLİP ŞARKISI ‘SANA BAYILIYORUM’ YAYINDA!

Albümden, daha önce ‘Bana Sorma’ ve ‘Marlon Brando’ şarkılarını kliplendiren Zeynep Bastık, 7 şarkıdan oluşan Zeynodisco’nun çıkışıyla beraber ‘Sana Bayılıyorum’ şarkısına çekilen yeni klibini yayınladı.

Klipte Zeynep Bastık’a, halihazırda dünya starlarıyla çalışan dansçılar ve yaratıcı ekip eşlik etti.

“Sana Bayılıyorum” klibinin yanı sıra, dinleyici ile ilk kez buluşan albümün diğer şarkılarına ait renkli mini klipler de Zeynep Bastık YouTube kanalında yayına girdi.

ŞARKILARIN ARKASINDA RENKLİ İSİMLER VAR!

Zeynep Bastık, kariyerinin ilk albümü olan Zeynodisco’nun üretim sürecinde de arkadaşlarıyla birlikteydi.

“Sana Bayılıyorum” şarkısının rap bölümünde son dönemin öne çıkan isimlerinden Uzi, Marlon Brando’da ise yakın arkadaşı Emir Can İğrek sözleriyle Zeynep Bastık’a destek verdi.

Albümde, Zeynep Bastık’ın üretiminde bizzat yer almadığı tek şarkı Yasemin Mori ve Serhat Şensesli’ye ait Kalbimi Kırdın oldu, Yasemin Mori’nin hediyesi olan şarkı, albümün eksik parçasını tamamladı.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK DİNLENEN 3’ÜNCÜ İSMİ!

YouTube’da elde ettiği izlenme ve takipçi başarısının yanı sıra, Spotify’ın açıkladığı verilere göre, yayınladığı kendi ‘hit’leri ile de Sezen Aksu’nun ardından en çok dinlenen 2. kadın sanatçı olmayı başaran Zeynep Bastık, albümüyle de başarılı grafiğini sürdüreceğinin sinyalini veriyor.

SERHAT ŞENSESLİ İMZASI

Zeynep Bastık’ın ilk albümü Zeynodisco’nun müzikal mimarlarından Serhat Şensesli, albümde, dönemin soundlarıyla özlediğimiz pop ruhunu birleştirdiklerini, farklı tatları bir arada içeren, uzun süre dinlenecek bir albüm hazırladıklarına inandığını söyledi.

BİR SÜRPRİZ DAHA, ALBÜMÜN GENİŞLETİLMİŞ VERSİYONU TEMMUZ’DA!

Zeynep Bastık, iki yeni şarkı ve remikslerin ekleneceği genişletilmiş ‘Zeynodisco Deluxe Edition’ın Temmuz ayında yayına gireceğini söyledi ve Zeynodisco’yla yaza ikinci kez merhaba diyeceği sürprizini verdi.

‘Deluxe Edition’, yeni şarkıları ve klipleriyle uzun süre taze kalacak bir albüm olacağının sinyalini veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.