Zeynep Bastık... "PEMBEYE BİR DE ŞİMDİ BAK!..

Zeynep Bastık... "PEMBEYE BİR DE ŞİMDİ BAK!..

Hayata geçireceği sosyal sorumluluk projeleriyle genç kadınlara hayallerini keşfetmeleri ve gerçekleştirmeleri için katkı sağlamayı hedefleyen şampuan markası, marka elçisi Zeynep Bastık’ın rol aldığı ilk reklam filmini de yayınladı.

Elidor, marka elçisi olarak seçtiği Zeynep Bastık ile hayata geçireceği ürün kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri için çalışmalara başladı.

İkilinin iş birliğinin ilk çalışması olan reklam filmi, her kadının kendi benzersiz özellikleriyle kendi hikayesinin kahramanı olduğunu anlatıyor.

“Pembeye Bir De Şimdi Bak” sloganıyla yayına giren filmin yönetmeni Hakan Kemiksiz oldu. İstanbul’da iki gün süren çekimlerde 100’ün üzerinde genç rol aldı.

 Zeynep Bastık:“marka ile ürün kampanyalarının yanı sıra genç kadınların hayatlarını şekillendirmelerine, hayallerini keşfetmelerine ve gerçekleştirmelerine katkı sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi üzerinde çalışıyoruz.

İlk reklam filmimiz yayına girdi, önümüzdeki günlerde bu projeyi de paylaşacağız. Kadınların güçlenmesi konusunda marka ile değerlerimiz ve hayallerimiz ortak.” dedi.

Reklam filminin kamera arkası görüntüleri için TIKLAYIN...


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.