12. Antalya Kitap Fuarı... REKOR ZİYARETÇİ SAYISI İLE SONA ERDİ!

12. Antalya Kitap Fuarı... REKOR ZİYARETÇİ SAYISI İLE SONA ERDİ!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinliklerinden olan ve bu yıl 12’ncisinin düzenlendiği Antalya Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün boyunca süren fuar, 215 yazar ve 220 yayın evini ağırladı ve rekor bir ziyaretçi sayısına ulaştı. Kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği fuarı, 1 milyon 9 bin 678 kişi ziyaret etti.

Gülseren Budayıcıoğlu, Ayşe Kulin, Üstün Dökmen, Sevil Atasoy, Altan Öymen, Enver Aysever, Osman Pamukoğlu, Sinan Akyüz, Mustafa Karataş, Ahmet Şafak, Ömür Sabuncuoğlu gibi birbirinden ünlü yazarların okuyucularıyla buluştuğu 12. Antalya Kitap Fuarı, rekor bir ziyaretçi sayısı ile sona erdi.

Yazarların önünde saatler süren imza kuyruklarının oluştuğu fuar, 1 milyon 9 bin 678 kişiyi ağırladı. 

“Hayata Okuyarak Devam” sloganıyla düzenlenen fuarda, her gün kitaplarını imzalayan ve ziyaretçilerle sohbet eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kapanışta; emeği geçen herkese, tüm katılımcılara ve okuyuculara teşekkür etti.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL 10-19 KASIM TARİHLERİ ARASINDA!

Başkan Muhittin Böcek yaptığı konuşmada fuarın önümüzdeki yıl 10-19 Kasım tarihleri arasında yapılacağını ve temanın ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında Atamızı Anmak’ olacağını belirtti. 

Başkan Böcek, konuşmasının ardından tüm yayınevi temsilcilerine ve ziyaretçilere baklava dağıttı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.