24 TV, 12.YILINI KUTLADI!..

24 TV, 12.YILINI KUTLADI!..

24 TV yayın hayatına başlamasının 12.yılını Ankara’da ve İstanbul’da , tüm ekibiyle kutladı. 24 TV’yi bu mutlu gününde TürkMedya yöneticileri ve çalışanları da yalnız bırakmadı.

Kutlamada konuşma yapan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat ÇİÇEK; kuruluşundan bu yana emek veren tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

24 TV, “Doğrusunu Öğrenin” sloganı, hızlı, tarafsız, doğru haber anlayışı ve yetenekli kadrosu ile gündem oluşturan, milletin sesine kulak veren haber programları ve yaşam programlarının yer aldığı kanal, 2007 yılında karasal, uydu ve dijital platformlarda yayın hayatına başlamıştır.

Bölgesel ve küresel olayların analiz edildiği haber tartışma programları, haber izleyicisine en özel en sıcak haberleri ve canlı bağlantılarla gündemin yoğun haber akışını ekrandan ve internet sitesinden anlık vermektedir.

24 TV haber merkezinin izleyiciye vaadi; toplumun tansiyonunu anlamaya ve doğru aktarmaya çalışan; adil, önyargısız farklı bakış açıları geliştirebilen ve refleksi kuvvetli bir ekiple her an sıcak ve doğru habere ulaşabileceklerini bilmeleri.

Türkiye ve dünyada yer alan gelişmelerin, yoğun gündem ve haber akışının yanı sıra, kadına yönelik; yemek, psikoloji, gençlere ve aileye yönelik; belgesel, tarih, erkeğe yönelik; otomobil ve spor kategorilerinde de yayın yapan geniş yelpazesi ile farklı yaşam programları da izleyici ihtiyacı ve faydasına hizmet etmek için yayın akışında yer almaktadır.

Türkiye’de ki en çok dijital ekranı barındıran ve 360 derece açısı olan stüdyosu ile, Türkçe’yi düzgün, doğru kullanan haber spikerleri ve Televizyon haberciliğinde, görseli, efekti, grafiği, haber içeriği, röportajları, canlı bağlantılarıyla yoğun gündemi 24 TV’den seyredin “Doğrusunu Öğrenin”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.