90'LAR PARTİSİ "EELENCE'DE"!

90'LAR PARTİSİ "EELENCE'DE"!

En İyi Müziğin adresi Süper FM, 1 Aralık 2010 Çarşamba gecesi, Özgür Arasa ait olan Eelencede gerçekleştireceği 90lar Partisinde, birbirinden ünlü sanatçıları buluşturuyor.

Süper FM, 90'lı yılların unutulmaz parçalarının çalınacağı gecede tüm misafirlerini anılarda yolculuğa çıkaracak.

Türkiyenin ilk özel radyosu Süper FM, 90lar konseptli partisinde, konuklarına, en iyi müziğin yanı sıra birçok sürprizle de sınırsız bir eğlence ve unutamayacakları bir gece yaşatacak. Müziğin yanı sıra dekorasyonda o yıllara damgasını vuran objelerin kullanıldığı gece, davetlileri bir kez daha 90lara götürecek.

Süper FM 90lar Partisine katılacak olan sanatçılar arasında Bengü, Demet Akalın, Gülşen, Hande Yener, Ozan Doğulu, Murat Boz, Gökhan Türkmen, Nil Özalp, Özcan Deniz, Sibel Tüzün, Ziynet Sali, Yonca Evcimik de yer alıyor.

Süper FM ayrıca, bu özel partiye katılarak sanatçılarla tanışmak isteyen 5 şanslı dinleyicisine de partiye giriş davetiyesi verecek. Süper FMde yapılacak yarışmalarda doğru cevabı veren dinleyiciler, bu eşsiz eğlenceye katılma hakkı kazanacak.

İstanbul gece hayatına renk katan yeni eğlence mekanı Eelencede gerçekleştirilecek Süper FM 90lar Partisi, 1 Aralık Çarşamba akşamı saat 22:30da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.