"Abiye" Utku ile açılıyor... BU ŞOVDA HERAN HERŞEY OLABİLİR !...

"Abiye" Utku ile açılıyor... BU ŞOVDA HERAN HERŞEY OLABİLİR !...

İstanbul'un gece hayatı, Cuma gecesinden itibaren yepyeni bir eğlence merkezine kavuşuyor? Deneyimli İşletmeci Fatoş Çinkitaş'ın hayata geçirdiği bu konseptin assolisti ise geçtiğimiz yıl İstanbul gecelerinde fırtına gibi esen Utku olacak?

Utku dışında çok değişik ve eğlenceli kadronun sahne alacağı Abiye'de "Eğlence, müzik ve kahkaha adına 'Her an Her şey olabilir' mantığıyla bir şov programı da sahnelenecek?

Abiye Drag Queen şov ve dans grubunun yanı sıra, eğlencenin komedileri ise, yılların Uğur Böceği, son günlerin "Türk Malı"nın "Albay"ı Yalçın Özden'e emanet?

Abiye bir gece kulübünden ziyade bir "kabare-gazino" ambiansında hizmet verecek? Program saat 21 de perde açacak ve çok iddialı bir mutfakla birlikte yemekli olacak?

Geçen sezonun rekortmen solisti utku ise, "Abiye" için müthiş bir repertuar hazırladığını söyleyerek,

"-Bizim şovumuz da sadece müzik, sadece dans, sadece kahkaha yok !... "Heran Her şey Olabilir" mantığıyla sahneye koyduğumu şovumuzda, gelen izleyiciler, birimizi masalarına servis yaparken, bir diğerimizi sizi kapıda karşılarken görebilirsiniz? Ayrıca konuklarımız için de geçerli bu "Her an Her şey Olabilir" felsefesi.. Onlarda kendilerini drag queenlerimizin arasında ya da bir anda sahnede bulabilirler? Kısacası bu şovu biz anlatamayacağımız gibi. Gelen dostlarımızda kimselere anlatamayacaklar. Çünkü bu şovda bir gece yaşananlarla, bir ertesi gün yaşananlar asla aynı olmayacak !"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.