Adana Kazancılar? AÇILIŞTA MANKENLERDEN 4 METRELİK KEBAP?

Adana Kazancılar? AÇILIŞTA MANKENLERDEN 4 METRELİK KEBAP?

1908 yılından bu yana `kebabın en iyi halini' müşterileriyle buluşturan Adana Kazancılar'ın, Kalamış ve Levent şubelerinin ardından 3. Şubesi Ataköy Marina Park'ta açıldı!

Beş nesildir süre gelen lezzet geleneğini Adana'dan sonra İstanbul'daki 2 şubesiyle sürdüren Adana Kazancılar, yeni şubesini Ataköy Marina Park'ta Vahe Kılıçarslan, Ekin, Armağan Çağlayan, Kaya Çilingiroğlu, Saadettin Saran, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla açtı. Birbirinden güzel mankenlerin kebap servisini yaptığı Adana Kazancılar'ın açılışını ise Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Sadettin Saran ve Kaya Çilingiroğlu yaptı.

Ustadan kalfaya aktarılan lezzet tecrübesini et yemekleri ile harmanlayan Adana Kazancılar kebap çeşitlerinin yanı sıra enfes meze, salata ve tatlılarıyla misafirlerinin damak zevkine hitap ediyor. Bin metrekare alanda hizmet verecek olan restoran, Ataköy Marina'nın manzarası ve Adana Kazancılar lezzetini bir arada sunacak.

Açılış dolayısıyla misafirlere servis edilmek üzere 4 metrelik Adana Kebabı da yapıldı. Kebabın servisini ise ünlü mankenler Elif Ece Uzun, Tatyana ve Pelin Sönmez gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.