Ahmet Selçuk İlkan.. RAMAZANI SANATÇI DOSTLARIYLA VE İLAHİLERLE KARŞILADI?

Ahmet Selçuk İlkan.. RAMAZANI SANATÇI DOSTLARIYLA VE İLAHİLERLE KARŞILADI?

Bu güne dek binlerce şiiri bestelenen Ahmet Selçuk İlkan, Kumburgaz Angel City Gazino'da bulunan Hayri Şahin, Selahattin Cesur, Ekin ve Sezgin Çınar'ı aynı anda sahneye alarak topluca ilahi okudu.

HABER; Muammer YAŞAR

Kumburgaz Angel City Gazino, Ramazan öncesi son cuma gecesinde konuk sanatçı olarak sahne alan Ahmet Selçuk İlkan, okuduğu şiir ve söylediği şarkılarla izleyenleri adeta kendinden geçirtti?

Her ayın her günün başka bir önemli olduğunu söyleyen İlkan;

"-2 gün sonra oruç tutuyor olacağız. Bu mübarek ay içinde midemizi ve nefsimizi terbiye edip kendimizi nadasa bırakacağız. İnşallah bu sınavdan başarılı çıkarız., İşte Angel City Gazinonun en önemli ayrıcalığı bu, Ramazan ayı olunca ne gazino kalıyor ne de şah şöhret. Herkes bu ayın güzelliğini yaşıyor, yaşatıyor. Ben de bu sahnemde eski ve yeni şarkılarımdan oluşan bir potpori sundum. Beni dinlemeye gelen sevgili sanatçı arkadaşlarım. Hayri Şahin, Selahattin Cesur, Ekin ve Sezgin Çınar'a bir ilki yaşattım. Onlar bugüne dek sahnede hep kendine öz şarkı ve türkülerini okurlardı. Bugün ise İlahi okuttum. Bundan böyle, Ramazan ayı boyunca bu güzel mekanda nostalji ile sanat musiki ile ilahiler iç içe olacak. Bizleri bu önemli sahnemizde yalnız bırakmayan tüm konuklarıma ve sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.