Al Bano... GÜNAY'DA BİR DÜNYA STARI!

Al Bano... GÜNAY'DA BİR DÜNYA STARI!

Al Bano unutulmaz şarkıları ile Günay' da Unutulmaz bir geceye hazır olun

İstanbul'un elit mekanı Günay sahnesinde dünyaca ünlü dev isim Al Bano 23 Ocak'da Günay izleyicisi ile buluşuyor. Enbe Orkestrası' da Al Bano' lu gece de, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Uzun bir sessizlik döneminden sonra kapılarını açan İstanbul'un elit mekanı Günay dünyaca ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Assolistlerin sahne aldığı ve unutulmaz gecelerin yaşandığı Günay' da sahnesinde 23 Ocak' da unutulmaz ve klasikler arasında yer alan  şarkılarını söylemeye hazırlanan Al Bano, çok heyecanlı olduğunu ve güzel bir gece yaşanacağını söyledi. Al Bano & Romina Power olarak dünyaya nam salmış olan Al Bano gecede eşsiz şarkılarını tek başına seslendirecek.

Muhteşem repertuarları ve unutulmaz şarkıları ile eşsiz bir gece yaşanacak olan Günay Sahnesi'nde Enbe Orkestrası' da sevilen şarkılarını söyleyecek. Al Bano, Enbe Orkestrası ile bir şarkıda da buluşup Günay' da görülmeye değer dakikalar yaşatacak.

Her zaman kaliteyi sunmayı hedef alan Günay yetkilileri 2009'un ilk ayında harika bir gece sunmanın heyecanını yaşadıklarını söylüyorlar. Günay sahnesi 2009'da da her sene olduğu gibi dünyaca ünlü isimleri sunmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.